Region

Svet

Shwarz-93 fu kru: Vratiću dens na muzičku scenu

Član sastava Shwarz-93 fu kru Ivan Mihajlović, ogorčen današnjom muzičkom estradom rešio je da progovori o svojim početcima i planovima na kojima radi već od 99-godine kako bi dens vratio na našu muzičku scenu, jer po njegovim rečima muzika 90-tih je jedina muzika koja je nešto vredela.

Shwarz-93 fu kru: Vratiću dens na muzičku scenu



"Rođen Sam 06.05.1983 u Beogradu na Voždovcu u  UliciI Ljube Vučkovića 27. Imao sam tu sreću da odrastem uz punk muziku 80-tih, pa sam tako u svojoj 6-oj godini uzeo bas gitaru i počeo da skidan stvari od sex pistolsa, ramonesa, toy dplls-a. Dejan Levaja najbolji drug mog pokojnog brata, počeo je da bude aktivan na svim dens manifestacijama i tek tada upoznajem moć plesa i plesnih koreografija koje su tada izvodili Mc Hammer, VAnilla Ice, Technotronic".



Kao i većina muzičara devedesetih, jedan je od onih koji nije imao sreću da naiđe na pravog izdavača, jer kao običan momak sa Voždovca nije imao zaleđinu i nekoga ko će da ga finansira, pa je tako i njegov prvi album pao u zaborav.

"99-te snimam prvu stvar pod nazivom"Ti me znaš" i uz pomoć tadašnjeg prijatelja Sky Viklera snimam sa njim drugu pesmu "Znam kako je".  Prvenac album "Beograd Vietnam" nije prošao kako treba zbog greške mojih umobolnih izdavača koji su izdali to, eto tek tako".

2002 godine naš poznati reper Juice osniva Shwarz-93 gde okuplja ekipu koju čine: Swarz ,Vox,Voke,Zeklasicc,Salier Del Flores,Voke,Gic

"2008 počinjem da radim dens muziku i polako počinje da vraćam svu priču koja je 90-ih vredela nešto, jer smatram da su pravi šmekeri baš  bili tih 90-ih. Tada je jako teško bilo izboriti se za teritorijalni integritet i suverenitet grada. Borim se muzikom protiv nasilja u porodici, droge i član sam bodybuilding tima. Verujem da u svakom čoveku leži barem trunka dobrote, pa čak sam za to i da se svakom živom stvoru da sruga šansa u životu, pa makar on bio i osuđenik na električnu stolicu".

Njegov moto je : "Dal si shvatio dance se vratio" , inače trenutno snima novi album pod nazivom "Ustani sa poda".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>