Region

Svet

Jelena Karleuša: Pomeriću granice šou biznisa na Ušću! (Video)

Jelena Karleuša gostovala je u emisiji "Pink World" tokom koje je govorila o predstojećem koncertu.

Jelena Karleuša: Pomeriću granice šou biznisa na Ušću! (Video)



"Odlučila sam da napravim poklon Beogradu, poklon regionu i ispunim svoj san da napravim nešto što će zauvek biti moja lična karta i nešto što će pomeriti granice u šou biznisu, a i mene ustoličiti kao ludo hrabru osobu koja je išla ispred svog vremena", objasnila je Jelena.

Posle komentarisanja njenog koncerta iz 2010. godine kada je napravila pravi spektakl, Jelena je najavila da će koncert 2013. godine biti nešto mnogo više od toga. Rekla je da je i tada išla mnogo ispred vremena, ali da će tek sada prisutnima na koncertu pokloniti nešto neverovatno. Usput je dodala da neki pevači možda misle kako je dovoljno samo izaći na binu i pevati, ali ona smatra da publika zaslužuje više od toga.

Kao veliki šoumen, Jelena je definisala trenutno stanje na sceni jer posle Rijane, Bijonse i sličnih zvezda "sve je otišlo u svemir" i publici se mora pružiti mnogo više od sirovog pevanja.

Jelena je otkrila da puno vežba, da je potrebno mnogo truda da bi se nastup izneo do kraja i mnogo volje da "budeš najbolja na svetu".

Koncert je podeljen na četiri dela, kako bi promenila odeću napraviće nekoliko pauza, a nagoveštaj kakav nam spektakl Jelena sprema otkrila je rekavši da će "stajling biti najmanje atraktivan od svega što će se te večeri dešavati".



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>