Region

Svet

Veliki Brat 2013: Repriza prve noći? Ava u krevetu sa Željkom!

Kako bi pokazala kaskaderu kako više ne želi da ima išta sa njim, Ava je prethodnu noć provela u krevetu Željka Stojanovića.

Veliki Brat 2013: Repriza prve noći? Ava u krevetu sa Željkom!



Željku je ovo očigledno prijalo te se u toku noći vidi kako u jednom trenutku zavlači ruku pod čaršav i počinje da je ritmično pomera. Da li se samo češao, ili se podsećao prve noći u Velikom Bratu i sebe zamišljao u ulozi Uroša, ostaje nam nejasno. Ako je sudeći po odgovornim ljudima u Jutjubu, nečega je definitivno bilo, jer je snimak pomenute radnje uklonjen sa interneta jer je kršio pravila ponašanja.

Boban Stojanović se otvorio Velikom Bratu u ispovedaonici, saopštivši kako majku nije video osam godina i kako nakon izlaska iz kuće namerava da je konačno poseti.

Naravno, Maja Nikolić nastavila je svoj rat sa većinom ostalih ukućana. Posvađala se sa Žarkom Stojanovićem nazvavši ga detetom, i to devojčicom i ponudila da ga podoji, Žarko je na to uzvratio izjavama da je ona stara i željna pažnje, i da su njene grudi previše veštačke da bi išta sisao iz njih. Jedina osoba prema kome je Maja maksimalno fina, ostaje Slavko Labović kome je Maja čak i oprala donji veš!

Za kraj, danas je u javnost dospela informacija da će Nataša Bekvalac ući u kuću Velikog Brata! Nije još sigurno da li će Nataša biti jedna od takmičarki ili će njena uloga biti da animira ukućane tokom jednog od sledećih zadataka, ali u slučaju da uđe u kuću to može predstavljati još jedan udarac za Avu, koja je bila zaljubljena u Natašinog dečka Vladu Vuksanovića.

Autor: I.M.
Foto: Printscreen Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>