Region

Svet

Melina Džinović: Porodica je bitnija od karijere

Žena proslavljenog pevača harisa Džinovića nedavno je dala interviju za naš poznati nedeljnik u kome je pričala o svom privatnom životu, ali i da ne zna kako bi se sve odvijalo da je slučajno isplanirala da gradi karijeru dizajnera.

Melina Džinović: Porodica je bitnija od karijere



"Nakon trudnoće sam mnogo varirala sa kilogramima i nikada nisam mogla da pronađem jednostavne haljine, koje prate liniju tela, a koje se mogu nositi kao dnevna i večernja varijanta. Kad god bih nešto kupila, obavezno bih to i prekrajala. A, uvek sam imala neke ideje, sviđali su mi se različiti materijali, tako da je, zapravo, sve počelo iz hobija", kaže supruga Harisa Džinovića. "Već nekoliko godina mi se dešava da me ljudi u Francuskoj pitaju gde sam kupila haljinu, a ja bih to shvatala kao kompliment i na tome bi se završilo. Sve do mog dolaska na parisku Nedelju mode u oktobru, kada su me slikali. Jedna od tih fotografija je objavljena u francuskim novinama, a druga je bila na zvaničnom reportu dolazaka na Diorovu reviju. Posle toga su mi njihovi agenti poslali ponudu da napravim probni buk i fotografije za jedan ekskluzivni francuski butik. Za 12 dana sam napravila 12 modela, fotografisala ih i poslala. Dva dana kasnije dobila sam narudžbu za svih 12 modela. Zvuči bajkovito, ali tako se desilo", -kaže melina i dodaje da je na letu od Pariza do Štutgarta nacrtala svih 12 modela.

"Moj suprug uopšte nije znao da znam da crtam i zapravo je on imao presudnu ulogu, jer me savetovao da odem u Milano po materijale, napravim modele i pošaljem ih. Ubedio me, rekavši da treba da prihvatim ponudu, jer ništa neću izgubiti i sigurno mi neće smetati da mi ostane 12 haljina više u ormaru", -objašnjava i dodaje da sad ima pet krojačica koje jedva stižu da urade sve na vreme.

"Nisam žena koja bi terala nešto po svome bez saglasnosti i podrške supruga. Ipak su mi Harijeva karijera, porodica i deca na prvom mestu. One sekunde kada mi dizajniranje bude ugrožavalo svakodnevni život i putovanja, prestajem sa svim. Tako sam odlučila. Ako uspem da uklopim jedno sa drugim, onda u redu. Mislim da hoću, jer imam svu pomoć oko dece, a Hari je tolerantan i ne traži od mene ono što ne mogu da ispunim. Nikad nisam bila tip žene koja je maštala o velikoj karijeri. Presrećna sam samo kao supruga Harisa Džinovića, majka dvoje djece i tako može da ostane do kraja života", kaže Melina i dodaje da još ne može nekog modnog kreatora naziva svojim kolegom:

"Treba mi godina da vidim kako se haljine 'ponašaju' na različitima osobama. Sigurno će biti nečega što se može poboljšati. Želim sebi da priuštim to iskustvo i onda da napravim modnu reviju. Uostalom, za nju, kako sam je zamislila, trebaće tri meseca priprema. Nisam pravila zvanično otvaranje salona, nego sam pozvala 15 dama, koje imaju stil poput mog i njihovi komentari su odlični. Svima se sviđa i, najbitnije, svima dobro stoji, jer sam ih i ja nosila kada sam bila najdeblja i najmršavija. U posljednjih sedam godina prošla sam sve veličine - od 46 do sadašnje 38."

Na pitanje kako održava vitak stas?Melina odgovara;  "Kada sam tek upoznala Harija, imala sam više od 70 kilograma. Šalio se sa mnom i zvao me bumbar. Od sporta sam bila totalno operisana, a veliki sam gurman. U drugoj trudnoći bila sam ogromna, a nakon porođaja čvrsto sam odlučila da smršam barem na 80 kilograma. Tada me Hari upisao na tenis, našao mi trenera, zatim nutricionistu koji mi je korigirao ishranu. Prvu godinu nakon druge trudnoće provela sam na dijeti i trenirajući. Posle toga, Haris me naučio da skijam, počela sam redovno da vozim bicikl i treniram svakog dana. Danas mogu sve da jedem, ali se ne gojim. Ipak, Haris kaže da sam bila bolja osoba dok sam bila debela", smeje se pevačeva supruga.

haris

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>