Region

Svet

I operski pevač iz Talenta ide na Beosong: Sećate se Marka?

Marko Milanović, harizmatični operski pevač, publici poznat iz šoua "Ja imam talenat", gde je prošle godine osvojio treće mesto, prijavio se za učešće na predstojećoj Beoviziji.

I operski pevač iz Talenta ide na Beosong: Sećate se Marka?



Tadašnji apsolvent prava je u međuvremenu postao diplomirani pravnik i sada radi kao asistent u advokatskoj kancelariji, ali nije napustio pevanje.

"Kada je u pitanju pesma za Beoviziju, ostao sam veran žanru jer je numera "Gde su sad" koncipirana kao pop opera, tekst je na srpskom jeziku i predstavlja skup drevnih latinskih ljubavnih izvoda. Pesmu je radila producentska kuća "Sound Republic", u prijatnom je maniru i podseća na Bočelija s njegovih popularnih albuma i mislim da će se publici dopasti jer je to inovacija na našoj sceni", kaže Marko Milanović.

On ponosno ističe da je u poslednjem periodu imao dosta samostalnih nastupa u galerijama, na velikim međunarodnim kongresima i književnim večerima.


 
"Tu bih istakao zatvaranje NIMUS-a, premijerno izvođenje dela na Internacionalnim horskim svečanostima u Nišu, nekoliko samostalnih recitala uz pratnju pijaniste, novogodišnji koncert sa omladinskom filharmonijom i nastup na stotom koncertu vokalne grupe Konstantin", navodi talentovani pevač.
 
Osim muzičke karijere, učestvovanje u šouu "Ja imam talenat" Marku je donelo i uhlebljenje. Tačnije, talentovani advokat je dobio posao zahvaljujući popularnosti stečenoj u emisiji.
 
"Posle Talenta sam diplomirao i zaposlio se, pomogla mi je upornost jer sam imao želju da istrajem. Nije to bio neki vasionski uspeh", zaključuje Marko.

Autor: B.B.
Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>