Region

Svet

Ana Ivanović boluje od anoreksije!? (Foto)

Švajcarski "Blik" objavio je tekst u kojem je za najbolju srpsku teniserku Anu Ivanović piše da je previše mršava i da možda boluje i od anoreksije.

Ana Ivanović boluje od anoreksije!? (Foto)



Ana jeste znatno mršavija nego što je bila prošle godine ili prethodnih sezona, ali je sama istakla da je želela da izgubi na težini da bi bila agilnija.

"Naporno sam radila ove godine, mnogo sam putovala i bila pod stresom. Ne negiram da sam izgubila na težini, to mi je i bila namera jer mi pomaže oko agilnosti na terenu", istakla je Ana pre nekoliko meseci.

Ipak, "Blik" piše da slike sa egzibicionog meča u Milanu pokazuju da je Ana sada još mršavija, da su joj ruke i noge još tanje, a da se promene vide i na njenom licu.



Ivanovićeva nije prva teniserka za koju mediji pišu da ima problema sa anoreksijom. Pre osam godina u sličnoj situaciji je bila Slovakinja Danijela Hantuhova, koja je tada imala samo 50 kilograma, a visoka je 181 centimetar.

"Blik", takođe, piše da se nada da će Ivanovićeva obratiti pažnju na ono što joj se sada dešava jer samo tako može da se nada boljim rezultatima.

Autor: B.B.
Izvor: B92, Blick.ch
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>