Region

Svet

Stanija kao odbegla mlada: Odbila verenika! (Foto+Video)

Srpska starleta Stanija Dobrojević nije pristala na brak iako joj je verenik kupio belog "mustanga", slao poklone, a kasnije ju je čak i ucenjivao i pretio.

Stanija kao odbegla mlada: Odbila verenika! (Foto+Video)



"Šalimo se sa Stanijom da je ona kao odbegla mlada, jer se preplašila zajedničkog života sa verenikom i otišla u Srbiju. Umesto da je ostala samo dve nedelje zbog finala "Survivora", ona je u Srbiji ostala četiri meseca. Njen bivši verenik Vladimir, koji je Rus, pokušao je na sve načine da je natera da se što pre vrati u Ameriku. Toliko je daleko otišao da joj je kupio belog "mustanga", slao vredne poklone u Srbiju, a kada je primetio da je sve to nema uspeha, počeo je da preti i ucenjuje je, otkrivaju studenti iz Novog Sada koji su se upravo vratili iz Amerike i radili sa Stanijom, te dobro poznaju ovaj bivši par.



"Mustanga sada vozi Vladimir i trenutno mrzi Staniju, ali ne može ni da je preboli. Vreme, ali i pare je uložio u nju, a ona ga je na kraju ostavila. Nama je svima i njega žao jer je dobar dečko", saznaje naš portal.

Proverili smo i sa Stanijom da li se videla sa bišvim od odlaska u Ameriku, na šta je ona samo kratko odgovorila: "Nisam se videla sa njim".

Inače, Stanijin bivši verenik je često bio angažovan za razne reklame i spotove u Rusiji, ali i u Americi, a mi vam predstavljamo spot jednog ženskog ruskog benda za koji je on bio angažovan ranije.



Autor: B.B.
Izvor/Foto: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>