Region

Svet

Maja Nikolić spopala Srđana Šapera! (Foto)

Najveće iznenađenje na proslavi rođendana televizije Pink bio je dolazak pop pevačice Maje Nikolić, koja se istog dana nije pojavila na suđenju povodom optužbi za govor mržnje protiv Jevreja, a njen advokat je rekao da odsustvuje iz zdravstvenih razloga.

Maja Nikolić spopala Srđana Šapera! (Foto)



Dobro raspoložena Nikolićeva sve vreme je igrala i pevala na proslavi "ružičastog punoletstva", penjala se na sto u separeu i uvijala uz ritmove Leksington benda, ne pokazujući da je u lošem zdravstvenom stanju. Maja je došla u pratnji Predraga Vuletića, potpredsednika Pokreta socijalista, a sa njima je bio i rukometaš Ljuba Jovanović, bivši dečko Nataše Bekvalac.

Nakon što je zapevala, Nišlijka je postala blagonaklona ka Srđanu Šaperu. Prišla mu je u "Klubu privrednika", gde se žurka održavala, zaplesala s njim, a kada su se preselili s ostalim gostima na splav Fristajler, nije ga ispuštala. Grlila ga je, šaputala mu na uvce… Kada je neko od prisutnih pokušavao da proćaska sa Šaperom, Maja je uspevala da se ugura između njih i prekine komunikaciju.



Na sve načine pevačica se trudila da Šaperova pažnja bude usmerena smo na nju, što su primetile i ostale zvanice. Na kraju, svi su ostali u nedoumici da li je Majina prisnost sa Srđanom Šaperom isključivo političke prirode, ili je nastojala da bivšeg člana "Idola" privoli da snime duet.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir, Press
Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus


>