Region

Svet

Karleuša napada ili se plaši duela: Seka Aleksić nije moja rivalka, priznajem samo Veru Matović!

Jelena Karleuša i Seka Aleksić trebalo bi da se suoče u novom rijaliti takmičenju „Prvi VIP kuvar Srbije“!

Karleuša napada ili se plaši duela: Seka Aleksić nije moja rivalka, priznajem samo Veru Matović!



Ljute suparnice, koje su neretko jedna drugu prozivale u medijima, nalaze se među 20 potencijalnih VIP takmičara rijalitija koji će televizija Pink emitovati od 3. septembra. Međutim, iako snimanje još uvek nije ni počelo, Karleuša je već počela s provokacijom svoje koleginice.

Povodom ove vesti pevačica se oglasila se na svom Tviter profilu:

- Pročitah u novinama da Seku Aleksić nazivaju “mojom rivalkom”. Rivalka? Ko je sledeći? Moja rivalka Ćana? – napisala je Karleuša, a zatim dodala:

- Priznajem samo rivalitet između mene i Vere Matović.

Kako tvrde upućeni, kulinarski duel Karleuše i Seke je gotovo izvestan:

- Na zaprepašćenje mnogih, u takmičenje ulazi Jelena Karleuša sa željom da demistifikuje predrasude o sebi. Ona je već potpisala ugovor sa producentima, koji trenutno pregovaraju i sa njenom suparnicom Sekom Aleksić. Ako i Seka prihvati učešće, producenti će time obezbediti veliku gledanost jer će publici biti zanimljivo da njih dve gleda na istom mestu svakog dana – kaže izvor blizak producentima.

Šou će trajati čak 100 dana, takmičari će svakog radnog dana dobijati kulinarske zadatke i biće izloženi radu pod pritiskom, svakog petka jedan takmičar napustiće šou, a najbolji kuvar osvojiće milion dinara. Odluku ko će napuštati ovo zanimljivo nadmetanje donosiće tročlani žiri sastavljen od vrhunskih kuvara svetskog ranga, kao i poznatih gastronoma i kulinara iz Srbije.

Pres službu Pinka nije ni potvrdila, ali ni demantovala učešće ovih zvezda u novom rijaliti programu.

- Pink uveliko radi na ovom rijalitiju, koji će biti prava poslastica za sve ljubitelje gastronomskih šou-programa. Da bi sve bilo još više zabibereno potrudili su se producenti projekta koji su odlučili da u ovaj kulinarski ring uđu isključivo VIP ličnosti, i to čak njih 20. Neka to bude iznenađenje, sigurni smo da će gledaoci biti zadovoljni našim izborom učesnika – poručuju sa Pinka.

Autor: S.P.
Izvor: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>