Region

Svet

Majka Tanje Savić: Da mi se ćerka nije udala imala bi sve!

Od kad se udala i zasnovala porodicu karijera koja joj je bila u usponu, potpuno je stala. Povodom toga oglasila se i pevačicina majka.

Majka Tanje Savić: Da mi se ćerka nije udala imala bi sve!



"Sto puta sam joj govorila isto, da se nije udala i otišla tako daleko, imala bi bolju karijeru! Pet puta bolju nego što je ima, kaže Živana Savić.

Majka Tanje Savić još uvek ne može da se pomiri sa činjenicom da im se ćerka udala i zanemarila pevačku karijeru. Iako Tanja u Australiji lepo živi sa suprugom Dušanom i sinovima Maksimom i Đorđem, već se nekoliko puta poverila najbližima kako joj nedostaju mikrofon i scena.

"Tanja jedva čeka da dođe i zapeva. Pre nekoliko dana smo pričale i pitala sam je šta namerava da radi u vezi sa svojim poslom. Rekla mi je da će nastaviti da peva kad se vrati u Srbiju i da će za svoj povratak prirediti veliko iznenađenje. Dolazak u Beograd Tanja i Dušan su planirali početkom proleća. Ne pre toga, jer mlađi sin Đorđe ima samo mesec dana i Tanja ne želi da ga izlaže tako dugom putovanju. Mali je još slabašan, mora da ojača."

Tanja će sa svojom decom i suprugom boraviti u njihovoj novoj kući u Beogradu, koju je kupila pre više od pola godine. Kuća nije do kraja sređena, ali Tanjin tata će sve to završiti do proleća.

Autor: S.P.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>