Region

Svet

Propustila turneju: Nadici Ademov nedostaju Zvezde Granda! (Video)

Najmlađa finalistkinja poslednje sezone „Zvezde Granda“ Nadica Ademov otkrila je da joj jako nedostaju ostali finalisti ovog muzičkog takmičenja koji se trenutno nalaze u Crnoj Gori.

Propustila turneju: Nadici Ademov nedostaju Zvezde Granda! (Video)



“Trenutno sam aktivna i radim po klubovima. Dobro se snalazim, lepo mi je, ali bih ipak volela da smo na okupu. Najviše mi nedostaje Andreana Čekić”, izjavila je Nadica.

Mlada pevačica tvrdi da je trenutno prezadovoljna kako joj pesma „Ni pod nokat“ prolazi kod publike i da je trenutno srećna zbog uspeha.

Prošlo je nešto više od mesec dana od kraja takmičenja i Nadica i dalje samo pozitvno gleda na start svoje muzičke karijere.

“Veoma sam mlada, a ovaj muzički život mi je jako čudan i lep. Bar za sada”, rekla je mlada pevačica, koja ovih dana odbrojava dane do početka nove školske godine jer je ona učenik u srednjoj školi u Subotici.

Nikola Nešić, Miroslav Mirče Radulović i Nadica Ademov, iako su se takmičili u finalu „Zvezda Granda“, ipak nisu imali pravo da putuju sa ostalih sedam finalista takmičenja na radnu turneju u Crnu Goru. Njih troje su za ovih mesec dana uglavnom nastupali u klubovima u Srbiji.



Autor: S.P.
Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>