Region

Svet

Zvezde Granda: Pet najboljih kandidatkinja koje idu u sledeći krug! (Video)

U večerašnjoj emisiji Zvezde Granda borila se druga grupa ženskih takmičarki, a samo njih pet uspelo je da izbori plasman u narodno kolo, to su: Emina Tufo, Valentina Bujila, Kristina Denić, Svetlana Bogićević i Milica Stanišić.

Zvezde Granda: Pet najboljih kandidatkinja koje idu u sledeći krug! (Video) Foto: Screenshot TV Prva


 
Zvezde Granda: Osmogodišnja Milica Stanišić izazvala ovacije u studiju i raznežila Acu Lukasa!
Zorica Brunclik, Aca Lukas, Dragan Stojković Bosanac, Snežana Đurišić, Ana Bekuta i Šaban Šaulić i ove subote su bili na visini svog zadatka i izabrali pet najboljih ženskih kandidatkinja, koje su po njihovom mišljenju zaslužile da se nađu u narednom krugu.

Četvrta emisija takmičenja Zvezde Granda počela je veoma uzbudljivo, od neslaganja žirija među sobom do rasprave sa čelnim ljudima Grand produkcije, ali su se na kraju ipak složili oko odluke, da 16 kandidata zaslužuje da se nađe u baražu takmičenja.

Nakon acapella izvođenja pesama, odlučeno je da u naredni krug idu: Emina Tufo, Valentina Bujila, Kristina Denić i Milica Stanišić.

Podsetimo, prošle nedelje borila se druga grupa muških kandidata, a nakon teške odluke, žiri je odlučio da dalje idu: Elmedin Kadrispahić, Alen Hasanović, Ilija Radišić, Oliver Stamenkov i Nikola Ajdinović.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>