Region

Svet

Anastasija Ceci Ražnatović tera inat (Foto)

Ćerka Svetlane Ražnatović na Fejsbuk ponovo stavila sliku s Nemanjom Zaladom, iako se mama naljutila na nju zbog te veze

Anastasija Ceci Ražnatović tera inat (Foto)



Izgleda da prekor Svetlane Ražnatović upućen ćerki Anastasiji da na Fejsbuku ne objavljuje fotografije na kojima se ljubi s dečkom, fudbalerom Nemanjom Zaladom, nije bio baš od koristi. Ceca joj je čak i očitala bukvicu, ali to nije urodilo plodom. Anastasija je juče ponovo okačila sliku na kojoj je u zagrljaju s Nemanjom, sinom čuvenog golmana Radeta Zalada.



Nakon što je u javnost procurila priča o njihovoj vezi i pošto je folk zvezda burno reagovala na to, zabranivši ćerki da se čak i viđa s dečkom, i mlađani Zalad je ugasio svoj profil na pomenutoj društvenoj mreži.

Međutim, kad je Anastasija ponovo postavila njihovu zajedničku fotku, i on se osmelio da se vrati na Fejsbuk. I još je stavio da je u vezi s njom. Ispod te nove crno-bele slike virtuelni prijatelji Cecine ćerke ostavili su pozitivne komentare, ali se među njima našao i jedan koji se njoj nimalo nije dopao. Glasio je sasvim jasno: „A da te vidi Ceca“. Izbrisala ga je posle nepun minut.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir
Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>