Region

Svet

Edo Majka izdaje "Best of" album!

Tridesetjednogodišnji pevač, Edo Majka, nakon deset godina postojanja, odlučio je da obraduje svoju publiku, te je izbacio best of album, simboličnog naziva "Spomen-ploča". Album će u prodaju biti pušten 16. juna.

Edo Majka izdaje



”Jednostavno sam hteo da napravim jedan best of. Nije bilo nekog posebnog ključa po kojem sam birao pesme, izabrao sam one koje se meni sviđaju i one koje su ljudima dopadaju. To su još stvari koje uprkos vremenu nisu izgubile svežinu i sad smo ih samo malo 'osvežili'”, rekao je on.

Edo je nedavno predstavio singl pod nazivom "Ove godine", u kome je korišćen i segment pesme Josipe Lisac, "Ležaj od suza". Nakon leta, on će započeti rad na novom albumu, koji planira da izda sledeće godine u ovo vreme.

Podsećanja radi, pevač je već pune tri godine u vezi sa Izraelkom Lilah, zbog čega mu je čitav život na relaciji Hrvatska - Tel Aviv. “Ljubav mi je prioritet i zato nemam vremena da završim neke stvari koje mi se vrte po glavi. Ma nije nama problem udaljenost jer smo stalno zajedno, ona dođe ovamo, ja odem u Izrael i tako će biti do daljnjeg”, rekao je Edo.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>