Region

Svet

Jelena Karleuša samlela ljudske organe u blenderu

Pevačica Jelena karleuša snimila je pre nekoliko dana spot za pesmu "Krimi rad“ po  u režiji Dejana Milićevića i po scenariju kreativnog direktora spota Zorana Birtaševića, kao i TV reklamu kontroverzne sadržine.

Jelena Karleuša samlela ljudske organe u blenderu



"U reklami za album prikazano je kako Jelena melje organe u blenderu, ali još uvek nije odlučeno da li će ti kadrovi biti montirani, jer prizor izgleda zaista zastrašujuće" - otkriva izvor blizak pevačici i dodaje:

"Pevačica je pre dva dana završila snimanje novog videa. Obnovila je saradnju s Dejanom Milićevićem, a snimali su najsavršenijom kamerom „epik kem“. Za njen izgled u spotu pobrinuo se „Adidas“, sa kojim je Jeca sklopila saradnju", prenosi Kurir.

Glavni maneken u spotu je Vasa Nestorović, koji je sa Karleušom već sarađivao na njenom koncertu "All about Diva show“, kad se pojavio sa anđeoskim krilima.

"Zasad ne želimo da otkrivamo detalje. Kampanja koja će pratiti album je kontroverzna, kao i sam album. Jelena je nestrpljiva da sa svojom publikom podeli sve što mesecima priprema za njih. U svakom slučaju, očekujte neočekivano kad je Jelena u pitanju" - rekao je izvršni producent albuma Zoran Birtašević.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>