Region

Svet

Aca Lukas: Pesma Rade Manojlović je grozna

Popularni pevač je večeras na snimanju “Zvezda Granda” ocenio novu pesmu Radmile Manojlović „Nije meni“

Aca Lukas: Pesma Rade Manojlović je grozna



Jedna od učesnica je otpevala ovu pesmu i njom se predstavila u takmičenju, ali se to nije ni malo svideloLukasu , zapravo ne samo izvođenje, već pesma koja je otpevana i uputio je niz uvreda na račun novog Radinog hita, koji je skoro imao i premijeru spota.

Inače, jedan od takmičara Nikola Nešić otpevao je novu pesmu od Adila „Laku noć“, koja je pobedilana „Grand festivalu“. Međutim, ništa ovo ne bi bilo posebno interesantno da mladi pevač zapravo nije dobro naučio tekst pesme, pa mu je tokom izvođenja Subotičanka Nadica Ademov dobacivala reči pesme.

Poznato je da tekstove koji su veliki hitovi, čak i publika brzo nauči. Pitanje je da li se Nišlija nije dobrospremio, ili pobednička pesma festivala ipak nije toliki hit koliko se priča i ne ulazi tako brzo u uši.

Uostalom, sve ovo ćete moći da vidite u subotu uveče kada se emituje nova emisija "Zvezda Granda“. U takmičenju za prolazak u top 9 u igri su Nikola Nešić, Milica Pavlović, Nadica Ademov, Vanja Mijatović, Nikolina Kovač, Andreana Čekić, Nikola Bokun, Miroslav Radulović, Darko Martinović i Slobodan Rakić.

Izvor: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

aca lukas

Povezane vesti:


>