TV Show

Parovi

IMANJE: Najveći rijaliti spektakl stiže na male ekrane, sa neverovatnom nagradom! (FOTO)

Pripremite se za nešto potpuno novo na našim prostorima! Rijaliti IMANJE, koji startuje od septembra na televiziji Hype, donosi inovativan format koji će vas ostaviti bez daha.

IMANJE: Najveći rijaliti spektakl stiže na male ekrane, sa neverovatnom nagradom! (FOTO) Foto: YouTube printscreen/Hype TV



Sa nagradnim fondom od čak 500 hiljada evra, IMANJE obećava uzbuđenje i neočekivane obrte kao nikada do sada. Produkcija iz Hype-a najavljuje da će ovaj rijaliti promovisati prave vrednosti i pružiti nezaboravno iskustvo gledaocima širom regiona.



Foto: YouTube printscreen/Hype TV

Direktor Hype produkcije, Saša Mirković nedavno je otkrio da je kupio imanje u Lisoviću, mestu gde je nekada bila popularna emisija Farma.


Foto: YouTube printscreen/Hype TV

Iako je trenutno u katastrofalnom stanju, imanje će biti temeljito renovirano i dovedeno do zavidnog nivoa pre početka rijalitija u septembru.


Foto: YouTube printscreen/Hype TV

"Ovaj projekat će transformisati živote. Mnoge poznate ličnosti su spavale na ovom imanju, ali sa Haype produkcijom, očekujte da će se pojaviti nove, neke od njih će postati vaše omiljene. Pripremite se za uzbuđenje - neko veoma intrigantan će boraviti ovde," otkrio je Dejan Dragojević.

Budite spremni da pratite IMANJE - rijaliti koji će postaviti nove standarde i osvojiti srca gledalaca širom regiona!

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>