Region

Svet

Novi remiks Darije Stanojević- Glas nadjačao stas (Foto+Audio)

Pevačica Daria Stanojević održala je u utorak uveče u hotelu Hajat promociju albuma prvenca koji je prošle godina izdala za „City records“.

Novi remiks Darije Stanojević- Glas nadjačao stas (Foto+Audio)





Iako je mlada u svom poslu, pevačica je dokazala da je zaista cenjena kod svojih kolega, jer se promociji odazvao veliki broj poznatih ličnosti. Pored Darijinih kolega Željka Vasića, grupe In Vivo, Đoleta Đoganijam Cakane, Baneta Mojićevića, finalista Prvog glasa Srbije, Goce Tržan, Maje Nikolić, Boban Rajović, Goga Sekulić i mnogih drugih, promociji su prisustvovali i glumci među kojima je bio i Andrija Milošević.



Inače,  di džej Markoni i Silver rade remiske mnogim pevačima. Ukoliko su poznate ličnosti zaintresovane da i njihove pesme zvuče podjednako dobro kao remiks Darijine pesme „Alal vera“ mogu se obratiit njihovom menadžeru Saši Matejiću oko dalje saradnje putem maila [email protected]
Promociju je otvorio kompozitor, tekstopisac i aranžer Darinog albuma Saša Milošević Mare, koji je posle nekoliko uvodnih reči  pevačici razbio tremu i prepustio mikrofon. Daria je potom otpevala tri pesme, jedna je bila uz pratnju klavira, a kasanije je premijerno pustila i remiks pesme „Alal vera majstore“ koji su za nju uradili Markoni i Silva iz Ciriha. Jedni od najpopularnijih di džejeva švajcarske diskoteke Face.

U ekskluzivnom intervjuu za portal Svet Plus Daria je otkrila detalje sa promocije, kao i to da li je  iznenađena prisustvom velikog  broja kolega na svojoj promociji.

„Pozitivno sam iznenađena da se toliki broj kolega odazvao s obzirom da je u pitanju album prvenac. Ipak, moj menadžer, PR i ja smo se potrudila da pozovemo što veći broj kolega i zaista smo uspeli u tome“ – kaže Daria i dodaje da je pre same promocije imala veliku tremu, da je čak u toku dana i zaplakala.



„Ceo dan sam imala tremu od kako sam ustala. Kada sam ujutru dobila cveće od komšija čak sam i zaplakala. Ipak je to bila velika odgovornost da svoj projekat promovišem na pravi način, ali kada sam došla u Hajat već sam bila mnogo opuštenija. Goste sam prvo dočekivala u dugoj „Šeri Hil“ haljini koju sam sama kupila, a kasnije sam se presvukla u kombinezon i sako koji je dizajnirala Tijana Todorović“ – kaže pevačica i dodaje da je njen stajling sa promocije izazvao veliku medijsku pažnju:



"Iako nisam želela da budem u toliko kratkoj kombinaciji, jer nisam baš zu tom fazonu, Tijana me je ubedila da će to odlično da mi stoji, čak je želela da se pojavim bez sakoa, ali ja to nisam mogla, tako da je na kraju kombinacija ispala odlična. Nije bio u pitanju negliže kao što su mediji preneli, nego kombinezon, ali nema veze postigli smo efekat“.





Daria je na promociji otpevala tri pesme sa albuma, a kako sam kaže najviše je promovisala novi remiks pesme „Alal vera majstore“ koji su za nju uradili poznati di džejevi iz Švajcarske i Austrije Markoni i Silver.





„ Otpevala sam jednu pesmu uz klavir „Dugo, dugo“ i još dve na matricu. Kasnije su di džej Markoni i Silver puštali svetske hitove, ali i remiks pesme „Alal vera majstore“ koji su oni uradili. Inače u planu je da urade remiks za pesmu „Baš me briga“.



Na pitanje kako su kolege reagovale na njene pesme, Daria kaže: „Kolege su uglavno rekle da im je upravo ovaj remiks skrenuo najveću pažnju i da je ostavio jak utisak na njih, kao i pesma „Dugo, dugo“ koju je otpevala uz pratnju klavira. Ono što moram da naglasim je to da su di džej Markoni  i di džej Silver došli specijalno zbog moje promocije u Beograd, gde su mi ispred švajcarske diskoteke Face uručili veliki buket cveća“.





Daria kaže da uskoro kreće i sa nastupima po Nemačkoj, Austriji i Švajcarskoj, kao i da će na leto snimiti spot najverovatnije za pesmu „ Da ovu noć“, ali još uvek nije sigurna pošto bi volela da posle spotova koje je snimila za dve brze pesme ekranizuje i jednu baladu.



Autor: J.B.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>