Region

Svet

Milena Ćeranić izbegla linč na pijaci u Barajevu (Video)

Milena Ćeranić ovonedeljna gazdarica na "Farmi", zahvaljujući obezbeđenju i policajcima izbegla je linč stotinak seljaka koji su je sačekali na pijaci u Barajevu.

Milena Ćeranić izbegla linč na pijaci u Barajevu (Video)



Da su ljudi ogorčeni na sadašnje farmere govori i činjenica, da kako je Milena ušla na pijacu oni su počeli  da je psuju i vređaju istim rečnikom kako je ona vređala ostale farmere na imanju.

"Uaaaa, kučko raspala! Ti si umišljena zvezda! Jadnice jedna! Popović će da te izbaci iz 'Granda', propala sponzorušo! Pojela si sama sebe, ne treba ti ta hrana! Dođi ovamo ako smeš da ti mi pokažemo šta su batine" -vikali su iznervirani seljaci na ovonedeljnu gazdaricu.



Psovali su Milenu na sav glas, a onda je jedan čovek uspeo da prođe pored obezbeđenja i krene na nju, ali ga je policija na svu sreću na vreme zaustavila. Besan i ljut je vikao:

"Dođi da ti ja pokažem šta je muško, seljančuro jedna!" "Skini naočare i pogledaj narodu u oči, kozo jedna".

Proka vlasnik imanja je pokušao da smiri strasti među revoltiranim seljacima i meštanima Barajeva, ali je naišao na odbijanje i povike: "Nemoj da pomažeš njoj Proko, brukaš sebe!“.

Meštani su u jednom trenutku počeli da skandiraju :Nemanja i Dragana, Nemanja i Dragana!“ -međutim Milena se pravila kao da ništa nije čula.

Na samom izlazu sa pijace, dve starije žene pokušale su da je udare, ali je obezbeđenje odreagovalo na vreme.

 "Miči se što dalje od crkve, to je sveto mesto! Ti, bre, treba da odeš u manastir!"

Posle dolaska sa pijace Milena je počela da prepričava Nemanji i ostalim farmerima događaje sa pijace , ali je naravno ublažila celu priču. Nemanja je nakon ispričane priče pokušao da smiri svoju devojku sa rečima:

"Šta tebriga šta ti matorci pričaju, ionako će sutra da umru.“ Milena je takođe ispričala Nemanji kako su joj seljaci rekli kako će biti izbačeni iz "Granda".

" Rekli su mi 'samo se ti smej, bićete izbačeni iz Granda‘. Zamisli, ha, ha, ha" rekla je kroz smeh Milena.

Verovatno je Milenino nedolično ponašanje dovelo do toga da su građani postali ogorčeni na nju, što dokazuje i sledeći snimak.




Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>