Region

Svet

VIP Survivor: Kristina Bekvalac našla dečka na ostrvu

U susret drugom "VIP Survajveru ", koji će početi da se emituje 12. marta na TV Prva, Press iz dobro obaveštenih izvora saznaje da je iz takmičenja prva izbačena šminkerka Jelena Maćić, kao i da su na snimanju u Kostariki sevnule ljubavne varnice između stilistkinje Kristine Bekvalac i manekena i glumca Nikole Šoća!

VIP Survivor: Kristina Bekvalac našla dečka na ostrvu



Kako saznajemo, uprkos dobroj kondiciji neophodnoj za ovakvo takmičenje, beogradska šminkerka nije bila spremna za dugu izolaciju, što ju je koštalo eliminacije iz rijalitija.

"Jelena je u Kostariki najviše patila zbog odvojenosti od ćerke Jovane, koju ima iz braka sa poznatim fotografom Nenadom Marjanovićem. Pored toga, smetali su joj higijenski uslovi, a nedostajale su joj i bliske osobe. Zato je ona bila prva na tapetu i morala je da, na osnovu glasova ostalih takmičara iz plemena, prva napusti rijaliti" - kaže izvor Pressa.

Odmah nakon njenog izbacivanja u rijalitiju se rodila i jedna ljubav - lepa Srpkinja Kristina Bekvalac, mlađa sestra pevačice Nataše Bekvalac, i atraktivni Crnogorac Nikola Šoć nisu mogli da sakriju simpatije, ali ipak nisu prešli granicu dobrog ukusa.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>