Region

Svet

Jelena Karleuša progovorila za medije (Video)

Od kada je nedavno na svom Tviter profilu objavila raspored svojih nastupa, većina ljudi zabrinula se za zdravlje Jelene Karleuše. Tako je ekipa "Ekskluziva" rešila da po povratku iz  Ciriha sačeka pevačicu kako bi se uverili da je dobro.

Jelena Karleuša progovorila za medije (Video)



Sasvim slučajno na aerodromu Nikola Tesla zatekao se i mladi pevač Milan Mitrović koji je jedan fanova Jelene Karleuše. Pevač je rekao kako poštuje i voli njen rad i da se na njenim nastupima uvek dobro provede.

Kada je pevačica sletela i krenula ka izlazu sačekala je ekipa "Ekskluziva" kojima je samo kratko prokomentarisala "Pozdrav za televiziju Prva", a na pitanje kako se zdravstveno oseća, Jelena je u svom stilu odgovorila:"Onako kako izgledam, tako se i osećam" - rekla je kroz osmeh pevačica.

Inače, Jelena uveliko završava svoj deseti album po redu koji će izaći u martu i kada će konačno progovoriti za medije, a u  četvrtak Jelena će ponovo obradovati svoje najvernije fanove, jer će tada pustiti radnu verziju refrena pesme "Radim na bol", koja će se naći na novom albumu.



Autor: J.B.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>