Region

Svet

Jelena Karleuša izdaje album za Prva records?!

Postoji velika verovatnoća da će pevačica Jelena Karleuša novi album koji će nositi naziv "DNA Diva" izdati za "Prva records".

Jelena Karleuša izdaje album za Prva records?!



Naime, vlasnik televizije "Prva" Todoris Kirjaku doputovao je juče u Beograd kako bi obavio pregovore sa Jelenom Karleušom oko izdavanja njenog novog albuma za "Prva record".

Pevačica i sadašnji vlasnik televizije sarađivali su pre deset godina na albumu "Samo za tvoje oči", kada je Jelena potpisala četvorogodišnji ugovor sa kućom "Heaven".

"Jelena i Teo se odlično poznaju, a on je veoma zainteresovan da ponovo sarađuje s njom. Kirjaku bi želeo da Karleuša bude prva velika zvezda „Prva rekordsa“, ali videćemo šta će biti kad se sastanu" - izjavio je izvor blizak pevačici.

Jelenin PR menadžer Zoran Bitrašević potvrdio je informaciju da se pevačica i vlasnik televizije "Prva" poznaju odavno, ali dalje spekulacije nije želeo da komentariše.

"Tačno je da se Jelena i gospodin Kirjaku poznaju još od vremena kad je ona bila ekskluzivac „Heven mjuzika“ iz Grčke. Sve dalje spekulacije ne bih komentarisao, kao ni njen komentar na Tviteru" - izjavio je Jelenin menadžer.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>