Region

Svet

Bojana Stojković: Vladimir je sa mnom u stanu

Bojana Stojković i dalje negira da ju je Vladimir istukao u nedelju ujutro, da je nasilje prijavila policiji i da je bila na pregledima u Urgentnom centru, iako i u policijskoj stanici Vračar i u pomenutoj zdravstvenoj ustanovi postoje službene zabeleške o tome.

Bojana Stojković: Vladimir je sa mnom u stanu



Ona je pod pritiskom povukla prijavu protiv supruga, a kad ju je juče ekipa Kurira ponovo sačekala ispred zgrade u kojoj živi, tvrdila je da je između nje i golmana Partizana sve u najboljem redu i da je on čeka u stanu. Pitali smo je da je, kad je Stojković već tu, slikamo s mužem i da popričamo o onome što se desilo 25. decembra oko četiri sata, ali ona je odbila.

"Ne, molim vas da me razumete. Sad mi ne treba nikakvo slikanje ljubavne priče. Poslednje što želim jeste da se pojavljujem u medijima. Jedino što želim je mir" - naglasila je Bojana:

"Među nama je sve u najboljem redu. Stvarno ne znam šta više da kažem. Vladimir je tu u stanu i stvarno mi je više muka od svih tih priča. Molim vas da prestanete da izmišljate!"

Ona tvrdi da je Stojković, koji se preksinoć vratio iz Ciriha, tamo bio poslovno i da nije išao da razgovara s njenim ocem.

"Ma kakvi! Pa, moji roditelji su ovde. Vlada je u Cirih išao da završi neke poslovne obaveze, a ne da se nalazi s mojim tatom" - kazala je manekenka.

Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>