Region

Svet

Bojana Rajić tuži Vladimira Stojkovića zbog uvreda - Traži zabranu da viđa dete!

Bojana Rajić podnela je tužbu protiv Vladimira Stojkovića, nakon silnih uvreda koje je fudbaler izneo na račun svoje bivše supruge, nazivajući je narkomankom i nemoralnom osobom.

Bojana Rajić tuži Vladimira Stojkovića zbog uvreda - Traži zabranu da viđa dete!



Vladimir Stojković optužio Bojanu Rajić da se drogira! (Foto)
Manekenka je juče protiv bivšeg supruga, kako tvrdi njen advokat Nemanja Aleksić, podnela dve tužbe, jednu za narušeni ugled i čast, i drugu za izmenu odluke o viđanju deteta.

"Bojane Rajić, Stojkoviću nije samo bivša supruga, već je i majka njegovog deteta, a to dete kad poraste, treba da čita o majci ovakve bljuvotine. Zato će moja klijentkinja učiniti sve da zaštiti sina od takvog čoveka. Pored tužbe za narušavanje časti i ugleda, gde se za pretrpljeni duševni bol mogu dobiti maksimalno dva miliona dinara, podneli smo i tužbu za izmenu odluke o viđanju deteta. Smatramo da mu ovakav otac šteti i da njihovo viđanje treba smanjiti na minimum ili ga potpuno ukinuti. Krivično ga, nažalost, ne možemo goniti jer je krivično delo klevete ukinuto", rekao je Bojanin advokat i dodao:

Bojana nikad nije čula za te droge koje on pominje, a kamoli da ih je konzumirala. Očigledno su njemu poznate, jer valjda on zna šta je koristio. Ubeđen sam da mu je neko drugi sastavljao saopštenje jer je interpunkcijski napisano bez greške, a on nije toliko pismen i siguran sam da bar deset tamo navedenih reči i ne razume, poput reči - orkestrirano, alimentacija, manipulator i neke druge. Nije obrazovan da bi se tako izražavao, pa je verovatno platio nekog da mu to napiše, a sigurno je da on jedino zna samo dobro da vređa", zaključio je Aleksić.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Ilustaracija, Facebook/ Bojana Rajic, Vladimir Stojkovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>