Region

Svet

Bojana Rajić i Vladimir Stojković u julu ponovo na sudu!

Bojana Rajić i Vladimir Stojković ponovo će se sresti u Prvom osnovnom sudu u Beogradu sledećeg meseca, po tužbi koju je golman podneo protiv bivše supruge za ometanje privatnog poseda.

Bojana Rajić i Vladimir Stojković u julu ponovo na sudu!



Bojana Rajić priznala da je promenila bravu na stanu Vladimira Stojkovića!
Nakon što je  Bojana zamenila bravu na vratima stana koji joj je Stojković dao na doživotno korišćenje, on je presavio tabak, a sada je, novo ročište zakazano za sredinu jula.

"Stojković nije prisustvovao ročištu zbog toga što se trenutno nalazi sa reprezentacijom Srbije na turneji u SAD. Naravno da će se na narednom ročištu pojaviti, jer je on taj koji je podneo tužbu protiv Bojane i nema razloga da se skriva. Od svoje bivše supruge ne traži ništa drugo nego da vrati stan u prvobitno stanje, tj. da vrati bravu koju je nedavno zamenila novom" rekao je za Blic.rs Stojkovićev blizak prijatelj.

Inače, golman srpske fudbalske reprezentacije je trenutno u Americi i nije bio dostupan za komentare, a ni Bojana nije htela da priča za medije. Izvesno je samo da je ona sa sinom Lavom i dalje u stanu koji je u centru Beograda i ne planira da menja adresu.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Ilustracija, Facebook/Bojana Rajic, Vladimir Stojkovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>