Region

Svet

Prvi glas Srbije: Ispala Aleksandra Dabić (Video)

Večerašnja emisija Prvog glasa Srbije donela je nova uzbuđenja, a posle duela između Igora Terzije i Aleksandre Dabić, teškom odlukom,ali jednoglasnom, tročlani žiri rešio je da iz daljeg takmičenja ispadne Aleksandra Dabić.

Prvi glas Srbije: Ispala Aleksandra Dabić (Video)



Šesto finalno veče takmičenja za Prvi glas Srbije nosilo je naziv "Filmsko veče", a počelo je zajedničkom pesmom četvoro takmičara "Muzika na struju" od Bajage i Instruktora i pesmom iz filma Brilijantin "You're The One That I Want ".



Onda je usledila i borba za tri najbolja, koji će se sledeće nedelje u poslednjoj emisiji boriti za laskavu titulu pobednika Prvog glasa Srbije. Nevena, Aleksandra, Igor i Davor večeras su se žiriju i publici predstavili sa dve pesme.

Prvi na scenu izašao je najveći miljenik ženskog dela publike Igor Terzija, koji je pevao pesmu grupe EKV  "Par godina za nas". U rokerskom stajlingu Igor je oduševio prisutnu publiku, ali i žiri svojim izvođenjem pesme.



Lena: "Dopalo mi se što si bio svoj, dosledan svom glasu, stilu, jednostavno ti stoji ova pesma, a ono što sam primetila i zbog čega moram da te pohvalim je da si pesmu otpevao bez vibrata, to je super. Svaka čast".

Prvi glas Srbije: Ispao Filip Mitrović (Video)
Vlado je takođe bio zadovoljan Igorovim nastupom: "Nakon prethodne emisije još jedna drastična promena, ovo ti zaista stoji. Pevao si odlično, a ono što sam primetio kod tebe, a do sada ti je manjkalo, je zavidna energija koju si pokazao. Bravo".

Mare: "Ti si ustvari roker. Pevao si odlično, bez falševa, energija odlična. Svaka čast".

Posle Igora na scenu je izašla Aleksandra Dabić, koja je pevala pesmu Gordane Stojičević "Zagrli me ti" i izazvala ovacije u publici.



Mare je rekao da je Goca sigurno uživala slušajući kako ova mlada dama izvodi njenu pesmu: "Sanja, bilo je sjajno, što se mene tiče, svaka ti čast".

Lena je bila fascinirana kako Aleksandri svaki žanr leži: "Po mom mišljenju imaš jedan mali "problem", a to je što šta god da pevaš, sve ti leži. Verujem da ćeš pronaći svoj žanr. Pevač si sa mnogo darova i kvaliteta. Svaka čast".

Vlado: "Ne znam zašto sve manje efekte pesme pevaš, ali je bilo odlično. Bez greške, bez zamerke i jako sam ponosan na tebe".

Davor Jovanović predstavio se publici i žiriju Luisovom pesmom "Slike u oku". Samouvereni Davor, uživao je prilikom izvođenja pesme, a svoju energiju preneo je kako na publiku tako i na žiri.



Mare:" Ti si sjajan pevač, ali si mi malo zatvoreno pevao, očigledno imaš mali problem sa glasnicama, nije strašno. Lepo si zvučalo, jako mi je prijalo. Dobar si bio".

Lena: "Sve je bilo odlično. Imaš sjajnu energiju, pevačku i psihičku stabilnost. Bilo je super".

Vlado je Davora upozorio da mora da prihvati kritiku i da se vrati onaj stari fini i dobar dečko, a onda ga je nahvalio: "Zahvaliću ti se što si pevao pesmu Maretovog i mog velikog prijatelja koji je tragično nastradao. Ovim putem želim da pozdravim celu njegovu porodicu. Pevaš odlično i samo zao čovek bi mogao da ima primedbu na tvoje pevanje. Sjajno i svaka čast".

Prvi krug je zatvorila Nevena Đšrđević sa pesmom "Samo teraj ti po svom" od Viktorije i potpuno fascinirala publiku i žiri svojim nastupom.



Lena:" Ja obožavam tvoju boju glasa i kako pevaš pesmu na svoj način. Oduševljena sam tvoji srednjim i višim lagama. Imaš fantastičan glas. Hvala ti".

Aleksandra Dabić Prvi glas Srbije: Ukoliko ne pobedim, blagu prednost dajem Neveni (Foto+Video)
Mare je takođe bio oduševljen Neveninim pevanjem: "Otpevala si pesmu na svoj način, a mnogo pevača je pevala ovu pesmu i niko nije uspeo da je otpeva kao ti. Tvoj partner i ti ste bili sjajni. Odlično".

Vlado se prvo našalio, kako je ponosan što je Nevena naučila tekst, a onda dodao: "Jako ličiš na Britni Spirs iz mlađih dana, bilo je odlično i jako sam ponosan na tebe".

Drugi deo emisije koji je nosio naziv "Hitovi filmske muzike", otvorio je Igor Terzija  koji je pevao pesmu "You can leave your hat on" od Joe Cocera. Intresantnim nastupom sa dve igračice na sceni Igor je mamio uzdahe devojaka iz publike, a komentari žirija su bili u skladu sa savršenim nastupom.

Lena: " Mislim da ti nije bilo sve jedno sa ove dve dame na sceni. Meni se jako dopalo, mada si me na trenutke podsetio na Joe-a Cocera. Odlično si pevao i kretao se. Svaka čast".

Vlado je ponovo na šaljiv način prokomentarisao Igorov nastup: "Ja ću dati akcenat na tvoj nastup koji je bio odličan. Ova pesma je toliko ispevana, a ti si bio odličan i drago mi je što nisi jurio njegov propali glas. Zavidim ti zbog ove dve dame na sceni. Svaka ti čast".

Mare je bio kratak i jasan: " Meni je bilo super. Svaka ti čast".



Posle Igora u stilu filmskih diva sa igračima na sceni pojavila se Aleksandra Dabić koja je pevala pesmu "Golden eye" od Tine Turner, sa kojom je žiri ostavila bez teksta:

Lena: "Ja sam se naježila , a to nam se ne dešava svaki put. Vrlo ubedljiv nastup. Odlično sipevala, sjajan nastup. Bravo".

Vlado: jedan od najglupljih filmova, a jedna od najboljih pesama. Fenomenalno si pevala. Svaka čast".

Mare: "Sjajno Aleksandra, Sanja. Nemam reči".

Nevena je na scenu izašla samouverena pevajući pesmu Celin Dion "My heart will go on", ali je u jednom trenutku počela da pokazuje veliko nezadovoljstvo svojim izvođenjem, što je i žiri primetio.

Lena: "Ovo je jako teška pesma i mislim da si se malo uplašila. Ne znam šta se dogodilo, bilo je sjajnih momenata, ali su u jednom trenutku malo intonativno izašla iz pesme. Prepisaću to tehničkim problemima koje si rekla da si imala. Inače, bilo je sjajno".

Mare: "Iskusno si počela pesmu i ja sam se toga uplašio, sve ostalo nije toliko bitno, jer je ovo ipak uživo pevanje, pa i ne obraćamo pažnju na te sitne greškice. Bilo je lepo gledati i slušati te".

Vlado je Neveni zamerio što je pokazala nezadovoljstvo, iako je sve savršeno bilo: " Imala si neki strah i onda problem po problem je počeo da nastaje, ali nije bilo razloga da pokažeš nezadovoljstvo. Sve je savršeno bilo i mi nismo ništa primetili, ali kada su te obuzeli tvoji problemi izgubila si intonaciju. Ostaje da ispitamo šta se to dogodilo, jer je sve do sada bilo savršeno. Ipak, bilo je odlično i svaka čast".

Poslednji na scenu je izašao Davor Jovanović koji je pevao pesmu "Pretty women". Šarmantni Davor odlično se snašao sa tri žene na sceni,a žiri je takođe bio oduševljen njegovim nastupom.

Mare: "Jako mi se dopalo što si uživao, od tebe se to i očekuje. Sjajno si se snašou toj ulozi. Bravo davore".

Lena: "Sve je bilo odlično, obrati pažnju samo na izgovor engleskog jezika, ali sada sam zapamtila neke delove pesme koje nisam znala. Odlično je bilo".

Vlado: Uživao si to se videlo, koreografija je odlična. Baš je bilo retro kao što si rekao. Imam ozbiljnu zamerku za stajling, stilisti nikako beli sako, to je za iskompleksiane ljude, ali Davore u belom sakou, a takav nastup, svaka ti čast".

Specijalna gošća u večerašnjoj emisiji Prvog glasa Srbije bila je pevačica Aleksandra Radović, koja je otpevala svoj veliki hit "U inat prošlosti",  a takmičarima je poručila da se bore za svoje snove i da ne odustaju nikako.

Došao je najdramatičniji trenutak u emisiji, kada od četvoro takmičara dvoje idu u duel. Najmanji broj glasova publike večeras su imali Igor Terzija i Aleksandra Dabić.

Najteža odluka je večeras bila na žiriju, posle dugog pregovaranja i razmišljanja, složili su se da večerašnje takmičenje napusti Aleksandra Dabić.

J.B.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>