Region

Svet

Anabela bahata za volanom

U emisiji "Paparazzo lov" pokušavajući da saznamo da li Anabela ima dečka, otkrili smo neke druge stvari.

Anabela bahata za volanom



Anabela Bukva zaista deluje vrlo povučeno i zato nismo mogli da verujemo šta smo sve videli u emisiji "Paparazzo lov". Nakon što odvede ćerku na čuvanje, menja novac po menjačnicama, kupuje garderobu, Anabela dosta vremena provodi u automobilu. Međutim zapitali smo se da li je moguće da još uvek ima vozačku dozvolu nakon prekršaja koje je napravila samo tokom snimanja ove emisije.

Na raskrsnici gde je zabranjeno polukružno skretanje, Anabela je naravno upravo suprotno zakonu uradila, okrenula je auto za 180 stepeni i to iz nekoliko puta, što nije pravilno čak ni na polaganju vozačkog ispita. Nakon toga, iznenadila nas je jer je sa detetom na zadnjem sedištu razgovarala mobilnim telefonom u vožnji, što je naravno još jedan prekršaj koji se kažnjava.

Onda je usledio pravi šok! Šetajući psa sa ćerkom, svratila je do prodavnice i ostavila kuče ispred. Vezano kuče se onda popiškilo na krompir, koji će verovatno neko sutra kupiti, ako već nije. Pevačica je možda i ne primetivši šta je pas uradio, nastavila sa šetnjom.

Izvor: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>