Region

Svet

Anabela Atijas se razvodi, ostavila muža zbog prevare!

Anabela Atijas i Andrej nalaze se pred razvodom, jer je bosanski biznismen navodno prevario. Iako je nedavno izjavila kako se u Srbiju vraća isključivo zbog muzičke karijere, pevačica je saznala za ljubavnu aferu svog supruga i odlučila da stavi tačku na njihov brak.

Anabela Atijas se razvodi, ostavila muža zbog prevare!



Anabela Atijas pesmu posvetila bivšim muškarcima!
Anabela Atijas posle samo godinu dana braka odlučila je da napusti bosanskog biznismena Andreja, zbog neverstva i loše finansijska situacija koja ih je zadesila Navodno, biznismen je dobio otkaz iz porodične firme i tako zapao u finansijsku krizu, što se odrazilo i na njihov brak, prenosi Pulsonline.rs

"Andrej se posvađao s ocem, pa je dobio otkaz. Tri-četiti meseca je bio bez posla. Izgladili su odnose posle mnogo muke. Pored toga, već neko vreme on se viđa s nekom devojkom. Viđen je on i ranije po restoranima i klubovima s nekim devojkama, ali nikad dvaput s istom. S ovom je drukčije i deluje kao da se zaljubio".

Anabela je nedavno snimila i pesmu Muzej promašenih ljubavi sa kojom će se 28 i 29. aprila pojaviti na Pink music festivalu.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Anabela Atijas

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>