Region

Svet

Ana Perišić Prvi glas Srbije: Za doček nastupam u centru Novog Sada

Prilikom gostovanja u emisiji "Kibic fenster" na TV Panonija, finalistkinja šoua "Prvi glas Srbije" Ana Perišić pričala je o tome koliko joj se život promenio, muzičkim počecima i otkrila da su joj koleginice koje se još uvek takmiče u "Prvom glasu" Aleksandra Dabić i Nevena Đorđević podjednako drage.

Ana Perišić Prvi glas Srbije: Za doček nastupam u centru Novog Sada



Ana se nada da će uskoro snimiti i svoju prvu pesmu: "I pre samog takmičenja u Prvom glasu Srbije razmišljala sam o autorskom radu jer imam puno svojih ideja", rekla je Ana prilikom razgovora sa voditeljima Igorom Besermenji i Dušicom Blažić. "U trenutku kada je Vlado Georgiev poručio Aleksandri i meni da koja god da napusti takmičenje treba da snimi svoju pesmu, osećala sam da je to potvrda onog što već želim, da ja to mogu i sada radim na tome... Videćemo šta će biti...", izjavila je talentovana i lepa Novosađanka koja je po mišljenju mnogih važila za glavnog favorita šoua "Prvi glas Srbije".

U delu u kojem Dušica i Igor pripremaju priloge koji govore o nekoliko interesantnih tema o kojima su u proteklih sedam dana pisale svetska i domaća štampa, saznali smo da Ana Perišić ne prati često politička zbivanja, ali da joj naziv pobedničke "Kukuriku" koalicije u Hrvatskoj zvuči vrlo interesantno. Kroz prilog o rušenju stadiona u Nemačkoj sagrađenog u vreme Adolfa Hitlera, Ana i voditelji pozvali su omladinu da se uzdrže od bespotrebne mržnje i nasilja i da svoju energiju utroše na, na primer, proširivanje vidika kroz učenje stranih jezika.

Titulu ovonedeljne svetske face u "Kibic fensteru" ponela je pevačica Adel, čiji je album "21" najprodavaniji u 21. veku u Velikoj Britaniji. "Adel je pohađala školu interpretacije. Želela bih da takva mogućnost postoji i kod nas", rekla je Ana za jednu od svojih omiljenih pevačica.

Ana Perišić je svojim prvim zvaničnim gostovanjem u nekoj emisiji, baš u "Kibic fensteru", potvrdila da ima odličnu energiju i da je osoba koja zaslužuje da bude uzor mladima. Ona će za doček 2012. godine nastupati u centru Novog Sada. "Radujem se tome", poručila je Ana Perišić.

Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>