Region

Svet

Milica Majstorović priznala razlog za pokušaj samoubistva!

Mlada pevačica i bivša učesnica "Operacije trijumf", Milica Majstorović, pre tri meseca,  pokušala je da kombinacijom sedativa i alkohola sebi oduzme život, ali joj to, na svu sreću, nije pošlo za rukom.

Milica Majstorović priznala razlog za pokušaj samoubistva!



Kako je ispričala Milica, njeni problemi, počeli su još sa završetkom srednje škole. "Otkako sam završila srednju školu, krenuo je sav taj cirkus oko ’Operacije trijumf’, nisam upisala fakultet, a čitavog života želela sam da se bavim muzikom a ne estradom. Kada sam izašla iz  ’Operacije trijumf’, čitav svet mi se promenio i počela sam da živim pod staklenim zvonom. Navikla sam na uspehe i sve što sam u životu radila, bilo je predano pa sam se s velikom dozom odgovornosti posvetila i ’Operaciji trijumf’. Međutim, nakon završetka šou-programa, krenuli su nastupi i to je trajalo do leta 2009. godine", rekla je ona i otkrila da su njeni roditelji bili protiv njenog učešća u ovom rijalitiju.

Milica je samo želela da se bavi muzikom, ali ne i estradom. "Ta vrsta karijere desila mi se odjednom i nisam znala šta me je snašlo. Jednostavno, nisam bila spremna na ono što me je sačekalo po izlasku iz kuće na Košutnjaku", dodala je ona.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>