Region

Svet

Maja Nikolić ekskluzivno za Svet Plus - Neću se nikada udati!

Gostujući na radiju Svet Plus Maja Nikolić je demantovala razne navode u štampi da se verila za svog trenutnog dečka grka Atanasisa Sakisa Arapoglua.

Maja Nikolić ekskluzivno za Svet Plus - Neću se nikada udati!



Maja Nikolić:
- Očigledno se neću udavati više. Dosta mi je bilo brakova, i preko glave. Nisam žena koja ume da se snađe u braku. Volim ljubav za ceo život i verujem u ljubav za ceo život ali ne verujem u papir i ne verujem u neke obaveze i reč koju dajemo jedno drugom jer pre ili posle jedna od te dve osobe pogazi tu reč. Kad već ne umem onda mogu da volim nekoga, dugo, ali ne pada mi na pamet da se udajem.



- Radim puno na sebi i vrlo sam zadovoljna čišćenjem svoje duše i menjam se. Zato su pesme na novom albumu, koji je tek izašao, dosta drugačije. Oseća se pevaču u glasu kakav mu je karakter i kakvu dušu ima. Pogotovo pesma "Crvena haljina", duet sa pokojnim Luisom. To je pesma koju je on odabrao koja je snimljena u njegovom studiju u njegovoj produkciji, sve sam prepustila njemu. Ja sam žena koja voli da bude vođena, ali s obzirom da erupcija vulkana teče mojim venama, živi u mojim genima, to verovatno plaši muškarce.



- Žao mi je što nisam završila fakultet, jer sam sa sedamnaest godina postala popularna. Na žalost diploma u našoj zemlji ne znači puno. Ali ja nisam stala sa svojim obrazovanjem. Što se tiče pevanja, ja sam tu maksimalno odradila tako da mogu da predajem mada to mene ne zanima. Volim da radim sa ljudima i da im svojim glasom otvaram dušu više nego da ih učim da pevaju. Danas ima više pevača nego onih koji ih slušaju tako da nam ne treba više pevača.



- Sebe ne smatram zvezdom jer pevam zato što volim. Da se nisam bavila ovim poslom mnogo bih bolje prošla u životu. Imala bih jednog supruga, čopor dece, završila bih fakultet i predavala kao profesor na fakultetu. Ja tek sada postajem osoba kakva treba da budem i mama i žena i prijatelj. Da sam preskočila estradu to bi se desilo mnogo ranije.

Sat vremena sa Majom Nikolić je malo da bi se mnoge stvari rekle. Ovo malo vremena tek smo pretresli najosnovnije. Ukoliko ste propustili emisiju VIP Špajz u audio sekciji našeg portala možete preslušati delove ovog intervjua.

Viber

Izvor: Svet Plus


>