Region

Svet

Ana Ivanović i Adam Skot ponovo zajedno

Australijski golfer Adam Skot objavio da su on i Ana ponovo zajedno i otkrio šta je to zbog čega je toliko zaljubljen u nju.

Ana Ivanović i Adam Skot ponovo zajedno



Ana Ivanović proglašena je za najlepšu teniserku na svetu, ali njen dečko Adam Skot ne voli je samo zbog njenog izgleda. Rekao je da je ona izuzetno dobra i draga Najlepša teniserka i, po mnogima, sportistkinja sveta je Ana Ivanović, ali je njen dečko Adam Skot ne voli samo zbog atraktivnog izgleda i anđeoskog lica.

Australijanac je u petak prvi put otkrio da je pružanje druge šanse njihovoj ljubavi bio pun pogodak, da je Srpkinja devojka koja ga oduševljava mnogo čime, i da ga kao ličnost u potpunosti ispunjava. osoba, i da ga njena ličnost u potpunosti ispunjava. Adam nije mogao ni da nabroji šta mu se sve dopada na Ani jer, kako kaže, spisak je podugačak. Njegova izabranica je skromna i čvrsto stoji na zemlji, a iznad svega jako je duhovita pa tako dopunjuje njegovu nešto ozbiljniju ličnost.

Njihovim pomirenjem i njegova sportska karijera je krenula uzlaznom putanjom, pa je jasno da ga njihova veza čini srećnim. Ljubav je definitivno najbolji pokretač.

Izvor: Smedia

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>