Region

Svet

Rada Manojlović: Ne bih da stičem popularnost po jahtama, kao moje koleginice

Rada Manojlović je čest gost u vili "Jelena", koja u svom kompleksu ima prelep bazen, pa  pevačica na taj način koristi poslednje trenutke lepog vremena kako bi nabacila malo boje pre nego što se sa svojim dečkom Milanom Stankovićem uputi u Dubai.

Rada Manojlović: Ne bih da stičem popularnost po jahtama, kao moje koleginice



"Jedva čekam da sa Milanom otputujem! Nadam se da ćemo se lepo provesti. S obzirom na to da sam se ovoga leta samo nekoliko puta okupala u moru, rešila sam da se pred put u Dubai malo opustim i pocrnim na bazenu u našoj prestonici. Leto mi je mnogo brzo prošlo, a imala sam posla više nego ikad. Sada kada se sve završilo, srce mi je puno jer su me svuda dočekale pune diskoteke i ljudi željni dobre muzike i zabave" - izjavila je Rada i dodala:



"Dovoljno sam zrela da znam šta želim u životu i ljubavi, a to svakako nisu šeme i šemice. Prilaze mi pripadnici i jačeg i slabijeg pola, u želji da se slikamo. Naravno, usput mi dodele neki kompliment, što svakoj osobi prija", kaže sa osmehom.

Rada je takođe izjavila da svoju popularnost ne želi da stiče vozeći se po jahtama sa raznoraznim biznismenima kao pojedine njene koleginice.

"Ne zanima me sticanje popularnosti prodavanjem intime i pravljenjem skandala, moj jedini način da dođem do publike je muzika. U poslednje vreme mnoge javne ličnosti dele vrlo intimne stvari sa fanovima, u neobuzdanoj želji da medijski budu atraktivni.

Misle da je katastrofa ako ih nema u novinama nedelju dana, pa se na svaki način trude da budu zastupljeni i kače se za sve aktuelne teme i ličnosti. Međutim, to nije moj put. Jahte i biznismeni su za mene apstraktni pojam", izričita je Manojlovićeva.
Kao i većina njenih koleginica, Rada ne bi odbila da peva za kontroverzne biznismene. "Stvarno mi je svejedno kome pevam. Tačnije, svoju publiku ne delim, već dajem sve od sebe da sa mog nastupa svi odu zadovoljni" - zaključila je Rada.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>