Region

Svet

Dever Seke Aleksić se razvodi zbog Biljane Sečivanović

Roland Piljikić dever pevačice Seke Aleksić, rešio je da se razvede od svoje supruge Snežane posle deset godina braka, jer se prema rečima izvora zaljubio u pevačicu Biljanu Sečivanović.

Dever Seke Aleksić se razvodi zbog Biljane Sečivanović



“Roland i Snežana žive u Cirihu. Deset godina su u braku i imaju petogodišnju devojčicu “, kaže izvor blizak Rolandu i dodaje:

 “U junu ove godine supružnici Piljikić imali su bračnu krizu, kojoj je kumovala Biljana Sečivanović, jer je Snežana saznala da je suprug vara sa "Grandovom" pevačicom, pa je odlučila da uzme stvar u svoje ruke. Ne želeći da stoji na putu Sečivanovićevoj, Snežana se povukla i zajedno sa ćerkicom otišla iz porodičnog doma. Čim se jedna iselila, druga se uselila, pa Biljana često skokne do Ciriha, gde uživa u Rolandovoj ljubavi. Piljikići su još uvek u zvaničnom braku, te Biljani ništa drugo ne preostaje nego da čeka svog dragog da se razvede.”

Biljana Sečivanović nedavno je povodom ove priče rekla: “Imam dečka već duže vreme. A nečiji brat jeste, ali čiji je brat, neću vam reći. Idem sada na put. Verovatno u Cirih!”

Snežana Piljikić kaže da je njenom desetogodišnjem braku došao kraj i da pevačica Biljana Sečivanović ima velikog udela u tome.

“Roland i ja smo se rastali i predali zahtev za razvod u sudu. Biljana Sečivanović je na neki način razlog naše rastave, mada i ne mora da znači. Kada se ljudi rastanu, razlozi su brojni. On je bio moj muž, oni su započeli vezu i to je to. Imamo jedno dete, a u braku smo bili 10 punih godina. Živeli smo u blizini Ciriha, potom sam se ja vratila u kraj u kome sam odrasla, u drugom delu Švajcarske. Napustila sam zajednički dom sa detetom. Još uvek smo u braku, a Biljana je bila u vezi sa mojim suprugom i pre nego što sam ja napustila naš dom. Više mi nije teško da pričam o tome. Oni su sad bili u Beogradu, mogli ste i da ih sretnete” - izjavila je Snežana.
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>