Region

Svet

Masimo Savić otvara Novobeogradsko leto

Zabavna manifestacija Novobeogradsko leto, koju ova prestonička opština svakog leta organizuje na letnjoj pozornici smeštenoj na keju kod Teatra na Savi, biće održana od 30. jula do 7. avgusta

Masimo Savić otvara Novobeogradsko leto



Novobeogradsko leto je manifestacija koju opština Novi Beograd organizuje na Savskom keju, u Bloku 44 na letnjoj pozornici kod Teatra na Savi. Iz godine u godinu program je sve bogatiji, što utiče na interesovanje i broj posetilaca koji po večeri prelazi pet hiljada. Imajući u vidu da veliki broj Novobeograđana leto provodi u Beogradu, čelnici opštine potrudili su se da organizuju kvalitetan program i dobru zabavu. Ovogodišnje Novobeogradsko leto trajaće od 30. jula do 7. avgusta,a program će se održavati vikendom sa početkom od 20 i 30 časova.

U subotu 30. jula program otvara Masimo Savić, dok u nedelju 31. jula nastupaju Osvajači. Narednog vikenda, u petak 5. avgusta goste će zabavljati The Dibidus i Blaža, u subotu, 6. avgusta bend Sunshine, a u nedelju 7. avgusta od 18 časova na programu je zabava za decu, to jest Dečiji dan Džumbusdan 2 i na kraju koncert iznenadjenja.

Izvor: Story

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>