Region

Svet

Ja imam talenat: Irskim plesom oduševili žiri (Video)

Šesta epizoda šou programa „ Ja imam talenat“ otkrila je nove, nesvakidašnje talente. Filip Đolović je pokazao akrobacije na motoru, Vukan i Stefan su demonstrirali šta sve umeju sa loptom, ali uz “Hot Stuff” Natalija Klajsner stasom i glasom podigla je publiku na noge.

Ja imam talenat: Irskim plesom oduševili žiri (Video)



Najveći utisak na gledaoce i žiri su ostavile devojke iz plesne grupe ”Erin’s Fiddle” izvodeći moderni irski ples. Braća Stefan i Vukan Kovač iz Beograda pokazali su kako barataju sa loptom. Mili je bio najviše oduševljen te je predložio dečacima da nastave da treniraju jer je situacija u našem fudbalu očajna. Sa tri „ da“ braća su prošla dalje. Danica Veselinović je napravila haljinu od par krpa, pa je žiri bio na teškim mukama da li da joj dozvoli da nastavi takmičenje.

Posle dugog premišljanja odlučili su da zbog velike kreatvnosti Danica ode u sledeći krug. Ipak, rigorozni žiri je ostao prilično zadivljen akrobacijama Filipa Đolovića koji je pokazao šta sve može na motoru. Dok ga je majka bodrila iza scene, Miliju, Ivanu i Danici je zastao dah kada je Fića zaustavio moped posle vratolomija koje su ih nesumnjivo oduševile.

Atmosfera u pozorištu na Terazijama je postalo sve veselije kada su se začuli zvukovi četiri klarineta, Kvarteta Nevski iz Beograda koji su savršeno izveli klasičnu muziku. Uz “Hot Stuff” Natalija Klajsner stasom i glasom podigla je publiku na noge. Riverdanse-modernim irskim step plesom predstavila se višečlana plesna grupa iz Beograda ”Erin’s Fiddle” koji su usavršavali svoj ples sa inostranim školama i instruktorima pa sada plešu kao jedan.

Ipak, Tasovca čak ni golub koji se našao na njegovoj ruci kao deo tačke mađioničara Benedeka Karolja nije uspeo da odobrovolji u njegovom odlučnom”Ne”. Još jedan momak je oduševio žiri. Reč je o Luki Živkoviću, momku iz Obrenovca, koji je sa svojom partnerkom Katarinom sjajno plesao i pevao. "Zapamtite ovo ime", rekao je član žirija Ivan Tasovac, obraćajući se publici.



Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>