Region

Svet

Hajnalka i harmonikaši favoriti u serijalu Ja imam talenat

Prema glasovima publike najviše šansi za pobedu u finalu "Ja imam talenat" dali Hajnalki Buš i Nikoli Radoviću, dok prethodni pobednici ovog serijala smatraju da najviše šansi imaju harmonikaši iz Ugljevika.

Hajnalka i harmonikaši favoriti u serijalu Ja imam talenatOd desetoro finalista koji će se u nedelju boriti za nagradu od 100.000 evra, čitaoci portala "24 sata" smatraju da je pobedi najbliža školska spremačica iz Subotice sa čak 40 odsto glasova, dok je drugoplasirani kantautor iz Čačka sa svojih 18 odsto glasova daleko iza nje.

"Blagu prednost bih dao harmonikašima iz Ugljevika. Oni su najsimpatičniji", smatra Nikola Peković, koji je sa sestrom Bojanom pobedio prošle godine u "Talentu". Pekovići će u finalu pobednicima predati ček na 100.000 evra. Nikolino mišljenje o favoritu u četvrtom serijalu deli i Danijel Piler, koji je bio prvi pobednik.

"Harmonikaši iz Ugljevika su mi zapali za oko, prvenstveno jer ta deca nisu profesionalci, već učenici jedne osnovne škole. Baš su me iznenadili svojim nastupom", zaključuje Danijel.

Autor: B.B.
Izvor: 24sata

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>