Region

Svet

Ispunjena želja publike i žirija: Rudar ipak u finalu Talenta!

Zoran Jaćimović, rudar iz Požarevca, ipak će se naći u finalu šou-programa "Ja imam talenat", saznajemo iz produkcije šoua.

Ispunjena želja publike i žirija: Rudar ipak u finalu Talenta!



Posle dozvole iz Londona da se broj finalista poveća, u velikom finalu u nedelju čućemo ponovo Zorana i njegov rudarski bluz i to, za sada, kao pridruženog člana plesne grupe "Kontinuum sving".

Neobičan splet okolnosti doveo je do toga da Zoran Jaćimović, samouki muzičar, ipak nastupi u finalu u nedelju, 24. februara, i to sa plesačima "Kontinuum sving" sa kojima je i bio u duelu trećeg polufinala.

Žiri je tada stao na stranu plesača iz Niša, a odlučujući glas za njegovo ispadanje dao je Ivan Bosiljčić, koji je u nedelju, u poslednjem finalu izjavio da bi voleo da u finalu vidi Jaćimovića ponovo na sceni.

Kako sada stvari stoje, do nedelje se neće znati da li ćemo u velikom finalu gledati desetoro ili jedanaestoro takmaca za glavnu nagradu.

Produkcija serijala "Ja imam talenat" juče je imala radni sastanak sa čelnicima RTS-a, na kojem su se razmatrale pojedinosti oko finala.
 
"Za sada imamo 10 finalista, a Zoran Jaćimović će se takmičiti zajedno sa plesnom grupom "Kontinuum sving". Još uvek nismo odlučili o Isidori Jovanović, ali je ona ujedno i jedini kandidat o kome se u tom smisli razgovara. Velike su šanse da u nedelju gledamo više od 10 finalista", kažu iz produkcije "Talenta".

Upravo je žiri prvi pokrenuo pitanje Isidore Jovanović, pevačice i zubne tehničarke iz Niša, izrazivši svoje žaljenje što nije stekla dovoljno glasova publike za plasman u finale, a radi se o vanserijskom talentu.

Vođeni pitanjem ko je doneo konačnu odluku o tome koji takmičar i na koji način će biti vraćen u šou saznali smo da je ovo želja žirija, a odluka produkcije. Očigledno je da će borba za nagradu od 100.000 evra ove sezone biti više nego neizvesna.

Autor: B.B.
Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>