Svet

Region

Bivša devojka Metjua Perija otkrila koji slatki poklon joj je glumac dao pred smrt

Bivša devojka zvezde "Prijatelja", Metjua Perija, otkrila je poslednji slatki poklon koji joj je dao pre nego što je preminuo u 54. godini.

Bivša devojka Metjua Perija otkrila koji slatki poklon joj je glumac dao pred smrt Foto: Printsreen Youtube/Rosie O



Loren Gram je neformalno izlazila s holivudskom zvezdom početkom 2000-ih i ostala bliska s njim sve do njegove ssmrti. U to vreme, Metju je bio entuzijastičan, a glumica iz serije "Gilmore Girls" se prisetila njihovog zajedničkog vremena tokom nedavne promocije knjige.

Govoreći u  u "Lincoln Theatre u Washingtonu", 57-godišnja glumica je podelila svoju ljubav prema sportu i tenisu, ističući da joj je Metju poklonio set loptica za kisele krastavčiće za njen rođendan u martu prošle godine, samo nekoliko meseci pre nego što je preminuo. Takođe je podelila slatku čestitku koja je bila uz poklon. Prema Deadline-u, Loren je rekla da je na kartici jednostavno pisalo: „Budi starija“. Govoreći o njihovom odnosu, dodala je: „Iako on tehnički nikada nije bio moj dečko, bio je gotovo stalno prisutan u mom životu“, objašnjavajući da je pokojni glumac bio "prijatelj i konstanta".

„Naša veza bi se protezala godinu dana, zatim bi se on ponovo pojavio u mom životu, a prošle godine se upravo to dogodilo“, rekla je ona.


Foto: Instagram printcreen/mattyperry4

Dve zvezde bile u romansi 2003. godine, iako zvanična veza nikada nije potvrđena. Loren je govorila samo o flertovanju, a nekoliko meseci nakon što su se zbližili, Metju je ponovo postao slobodan.

U svojoj knjizi "Talking as Fast as I Can", glumica se osvrnula na njihovu priču o kojoj se spekulisalo, navodeći je kao početak koji nije bio pravi. Tvrdila je da su se sreli na jednom događaju i razmenili nekoliko pogleda, ali da to nije išlo dalje od toga. Rekla je da ju je zvezda "Prijatelja", pretvorila u "prijateljicu". Loren je takođe objasnila da još uvek teško veruje u Matthewovu smrt. Njegova smrt je potresla svet u oktobru, a uzrok smrti je proglašen nesrećnim slučajem uzrokovanim efektima ketamina.

Ovaj 54-godišnjak je pronađen mrtav u hidromasažnoj kadi u svojoj kući u Los Angelesu 28. oktobra. Matthew je ranije bio otvoren o svojoj borbi sa zavisnošću od droge i alkohola. Međutim, tvrdio je da je bio čist 18 meseci pre smrti.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>