Region

Svet

Hajnalka Buš: Bivši muž me je tukao i zlostavljao! (Foto)

Finalistkinja šoua "Ja imam talenat" otkrila je koliko joj je u životu bilo teško, ali je pozitivnim stavom i velikim trudom uspela da se izbori za svoju sreću.

Hajnalka Buš: Bivši muž me je tukao i zlostavljao! (Foto)



"Ne želim da me ljudi sažaljevaju. Iz svega sam izašla još jača, ali nije bilo lako. Sada sam na putu svojih snova, uz mene su moj Robert i sinovi", priča Hajnalka Buš. Ali nije uvek bilo sve najsjajnije...

"Otac je često tukao majku koja je preminula kada mi je bilo samo 15 godina. Sestra kao staratelj nije vodila računa o nama i zato sam rano pobegla od svega i udala se. Bračna sreća je kratko trajala. Bivši muž me je zlostavljao", kaže Hajnalka.

"Bili smo u braku svega dve i po godine. Zbog svega što sam u detinjstvu trpela, odlučila sam da ne živim život kakav je imala mama i da prekinem agoniju batina i zlostavljanja. Razvela sam se i započela borbu za preživljavanje radeći od jutra do mraka da bih obezbedila sinu normalan život", rekla je Bušova.



Sreća joj se osmehnula i sada ima punu podršku i razumevanje muža.

"Nikada neću zaboraviti kada sam se spremala za izlazak na sudar s čovekom kome sam se dopadala. Bila sam uzbuđena i nisam znala šta da obučem i zato sam otišla kod Robertove majke u komšiluk da me posavetuje. Robert mi je rekao da sam jako lepa i da će me otpratiti u grad. Međutim, onaj koji me je pozvao se nije pojavio i Robert je ostao sa mnom. Kada smo krenuli kući, skoro me je nosio jer su me cipele žuljale. Od tada je prošlo skoro 20 godina, naš sin Roland ima 15 godina, i zajedno sa starijim sinom Robertom živimo lepo", kaže Hajnalka Buš.

Autor: B.B.
Izvor: Blic, Alo
Foto: RTS

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>