Region

Svet

Milica Dabović: Naučila sam da me šamaraju i udaraju!

Milica Dabović je prošla kroz teške životne izazove, uključujući ljubavne neuspehe i nasilje od strane bivšeg partnera. Kako sama kaže, naučila je da je šamaraju i udaraju, a trudnoću je smatrala kao beg od stvarnosti.

Milica Dabović: Naučila sam da me šamaraju i udaraju! Foto: Printscreen Youtube/Bez Filtera




Bez obzira na sve, nikada nije odustajala i hrabro se borila da prevaziđe teškoće. Otvoreno je pričala o svojim iskustvima, posebno o nasilju koje je pretrpela od strane bivšeg partnera, s kojim ima sina Stefana. Iako tvrdi da je iz svega izašla jača, priznaje da su neki trenuci bili izuzetno teški.



"Danas lakše podnosim komentare. Za sve što uradiš narod te osuđuje. Ja sam za svakoga imam opravdanje i u svakom nađem nešto dobro. Da nisam karakter tri puta bih se ubila, izvršila bih samoubistvo. Nije to lako podneti, ja sam naučila da me šamaraju i udaraju, ali da se dižem i sama sebi da govorim: 'Idemo dalje legendo, carice'"- govorila je Milica Dabović ranije, pa dodaje da je nikad nije novac zanimao kada su u pitanju ljubavne veze:

"Treba ti vremena da upoznaš partnera. Nikada nisam gledala finansijsku stranu, sama sam uvek zarađivala novac i nikada mi to nije bio prioritet, što je možda greška. Kada je muškarac situiran onda je ostvaren i nema komplekse", poručila je Milica u emisiji "Bez Filtera sa Sarom Miom".


Drugo stanje je bilo njen beg od stvarnosti


"Požurila sam u tu vezu i htela sam dete sa dobrim čovekom. Ne mogu reći da je to bila ljubav nažalost. Neka mi zamere, mislila sam da će me dete vratiti u normalu kada ostaneš bez dinara kada partner pokuša da proda sve što može."




Milica Dabović je mislila da je dete jedini izlaz i da će je to usrećiti:


" I bilo je tako iako sam prošla pakao i u trudnoći i posle toga. Čekala sam do poslednjeg trenutka. Toliko uvreda, batina, poniženja. Kada ostaneš bez dinara i oprostiš se od košarke. Otplakala sam sama sa sobom, bilo me je sramota sve to da prijavim posle takvih uspeha koje sam imala u košarci. Danas, mogu da kažem da sam se iščupala", rekla je Milica.

Milica je izazvala oštru osudu javnosti kada je otvorila nalog na OnlyFans platformi i tamo prodavala svoje provokativne fotografije ali ona za to ne mari:


"Ponosna sam na svoje telo, ceo život sam trenirala, to je moj projekat. Dopada mi se kako izgledam u 42. godini, zašto to ne bih pokazala i drugima?! Neću pozirati obučena od glave do pete. Pokazivaću delove tela u zavisnosti od toga koliko ljudi plate. Koliko para, toliko muzike". - ispričala je svojevremeno Milica Dabović.


Možda vas interesuje:
Svetlana Ceca Ražnatović nikad ponosnija!




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>