Region

Svet

Novak Đoković u četvrtfinalu Rolan Garosa!

Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Rolan Garosa nakon još jedne i više nego ubedljive pobede nad francuskim teniserom Žoa Vilfridom Congom, rezultatom 3:0, po setovima 6:1, 6:4, 6:1.

Novak Đoković u četvrtfinalu Rolan Garosa!



Novak Đoković se plasirao u osminu finala Rolan Garosa - još jednom pokazao pravo tenisko umeće
Nakon samo nešto više od sat vremena igre,  Novak Đoković je pobedio Congu i plasirao se u četvrtfinale grend slem turnira u Parizu, a posle prikazane igre večeras, verujemo da će Nole osvojiti jedini turnir koji mu nedostaje u karijeri.

Prvi set Novak je dobio rezultatom 6:1 i na taj nači stavio do znanja Francuzu da mu neće biti lako. Sjajnom igrom i mentalnom snagom, Nole je i drugi set dobio relativno brzo rezultatom, rezultatom 6:4.

Brzom brejkom i agresivnom igrom u trećem setu, Nole je za nešto više od sat vremena uspeo da pobedi Congu i obezbedi sebi prolaz dalje. Conga od samog starta meča nije imao nijednu priliku da oduzme protivniku servis, dok je Novak svoje šanse odmah iskoristio i lagano priveo meč kraju u svoju korist. Novak Đoković naredni meč igra u utorak protiv Miloša Raonića iz Kanade.

"Ovo je zaista bio odličan meč, veoma dobro sam se spremio sa svojim timom i jako sam zadovoljan prikazanom igrom danas", rekao je Noak nakon meča i dodao da  uvek ima želju da najbolju igru prikaže na grend slem turnirima.


Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>