Region

Svet

Da li znate ko je omiljeni superheroj Novaka Đokovića?

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, pre nekoliko dana proglašen je peti put za najboljeg sportistu, čime je nakon osvojene 24 Gren slem titule i provedinih  više od 420 nedelja  na mestu broj jedan ATP liste, oborio još jedan rekord.

Da li znate ko je omiljeni superheroj Novaka Đokovića? Foto: YouTube printscreen/60 Minuta



Svi mi imamo neke svoje omiljene junake ili superheroje, pa tako i najbolji teniser sveta. Gostujući u jednoj emisiji , Novak je govorio o svojim velim uspesima, ali i koga on smatra svojim superherojem.

- To je moja majka - rekao je Nole. Voditelj je tada pokušao da ga zbuni, pitajući ga koja majka, pošto ih ima dve? Najbolji teniser sveta se nasmejao i dodao:

- Obe. Moja biološka mama i moja tenska mama - rekao je Nole, misleći na svoju majku Dijanu i pokojnu Jelenu Genčić, koja mu je bila prvi trener i koja je zaslužna za njegove uspehe, jer je u njegovoj četvrtoj godini u njemu prepoznala velikog šampiona. 


@reketiranje Jedna je majka. ❤️ Dobro, kod Novaka dve, ali kapirate poentu... #novakdjokovic #djokovic #nole #nolefam #tenis #srbija #novak #fyp #foryoupage ♬ original sound - reketiranje

Slične vesti: Jelena Karlueša ima veliki razlog za slavlje: Javno se pohvalila (FOTO)

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>