Region

Svet

Nikola Rokvić naišao na poteškoće u Makedoniji, a onda objavio radosne vesti! (VIDEO)

Nikola Rokvić, započeo je svoju humanitarnu misiju za decu. Naime, on je odlučio da pešači do Grčke, kako bi prikupio novac za pedijatrisku onkologiju preko svoje Fondacije "Porodica".

Nikola Rokvić naišao na poteškoće u Makedoniji, a onda objavio radosne vesti! (VIDEO) Foto: Instagram printscreen/nikolarokvic



Popularni pevač krenuo je peške do čuvenog manastira Svetog Nektarija Eginskog na Enginu, a u svojoj humanitarnoj misiji preći će čak 1.060 kilometara.

Svakodnevno svoje obožavaoce obaveštava o pređenim kilometrima i cifri novca koja je prikupljena do tog dana. Sav novac namenjen je za kupovinu aparata, mikroskopa i dodatne opreme na pedijatrijskoj onkologiji. Nikola Rokvić  se i ovoga jutra javio iz Makedonije, u kojoj su ulosvi za pešačenje malo otežani, ali popularnog pevača ni ružno vreme ne sprečava u ostvarenju svog cilja.

- Danas je specifičan dan, dosta kiše, blata, ali i u ovakvim okolnostima ima lepih vesti. Prešli smo 14 miliona dinara, verujem da je ta cifra još veća, ali  zbog praznika nemam tačnu evidenciju. Ovoga puta za našu decu idemo do kraja. Hristos Voskrese - rekao je Nikola u snimku.



Slične vesti: Luna Đogani i Marko Miljković pokazali svoje umeće!

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>