Region

Svet

Milan Marić otkriva neobičnu priču: Zbog uloge se ugojio preko 100 kg i doživeo neprijatnu situaciju! (VIDEO)

Milan Marić ispričao je neobičnu situaciju u kojoj se našao, nakon što je morao da se za jednu ulogu ugoji preko 100 kilograma.

Milan Marić otkriva neobičnu priču: Zbog uloge se ugojio preko 100 kg i doživeo neprijatnu situaciju! (VIDEO) Foto: YouTube Printscreen/K1 TVU Holivudu nije retkost da se zbog uloge glumci potpuno transformišu i ekstremno variraju u kilaži. Međutim kod nas to nije bio čest slučaj, sve dok mladi glumac Milan Marić nije rešio da prihvati ulogu ruskog pisca Sergeja Dovlatova u filmu "Dovlatov". Te 2018. godine je naučio ruski jezik za tri meseca, ali se i ugojio čak 30 kila. 

Iako mnogi misle da je lako dobiti koji kilogram viška, Milan Marić u emisiji "Šta sam tebi i ko sam sebi" na televiziji K1, otkriva da mu nije bilo lako, kao i da je nakon što se ugojio, imao problem da svoju kilažu vrati na željenu težinu."Ugojiti se je teže nego smršati. Savetovali su mi da jedem jaja, slaninu, piletinu, sve sam jeo i jednostavno ništa. Dostignem 82 kg i odmah se vratim na 80. U jednom trenutku sam jeo za doručak pet, šest jaja sa slaninom. To mi je bio doručak. To je ozbiljna opasnost, jer kada sam prešao stotku, to mi je postala navika. Odlučujući trenutak da moram da smršam bio je kada sam nekako uspeo da obučem jednu kožnu jaknu. Bio sam na kafi napolju, to nikada neću zaboraviti, i kada sam se sagnuo da zavežem pertlu, jakna mi se raspukla posred leđa" - zaključio je glumac u emisiji "Šta sam tebi i ko sam sebi" na televiziji K1.

Slične vesti: ​"MC Stojan hitno hospitalizovan! (FOTO)

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>