Region

Svet

Kako jedna žena može da napusti brak?! Kakva drskost Meline Džinović!

Kako jedna žena može da napusti brak?! Kakva drskost Meline Džinović, sada već Galić... Ovo društvo nema trunku poštovanja prema ženskom biću i onda nam je nejasno odakle toliko femicida, smatra Ana Mihajlovski.

Kako jedna žena može da napusti brak?! Kakva drskost Meline Džinović! Screenshoot/Youtube





Na svom Instagram profilu, Ana Mihajlovski često iznese svoje mišljenje o temam koje su joj interesantne ili je na neki način provociraju, a ovoga puta u pitanju je bio brak i razvod poznatog para Meline i Harisa Džinovića.



"Svi mediji pišu o tome zašto je jedna žena i kako napustila brak- počela je Ana Mihajlovski, a ona dodala:

Niko u tome ne piše šta je ta žena dala tom braku, deci, porodici, svi pišu samo i jedino šta je uzela iz tog braka i kako je otišla, i to po tvrdnjama razočaranog bračnog partnera. Niko ne piše ni šta je taj muškarac dobio u tom braku od te žene. Ne. Samo šta je izgubio.

Žena se opet i iznova predstavlja kao otimačica imovine i rasturačica braka čim pokaže neposlušnost ili u ovom slučaju ode sa mesta koje više, za nju, ne čini ništa dobro.


Iz svih tih tekstova izvlači se zaključak da je pogrešno otići iz bračne zajednice u koju je žena ušla sa DVDADESET GODINA, ali se zato izbor muškarca da se sa svojih 50 godina oženi devojkom od 20 ne dovodi u pitanje. Njegove odluke su nevažne. Važno je kako je ona iz te zajednice izašla 22 godine kasnije. Nema veze ni što je ostavila mladost porodici i sve one godine koje bi trebalo da služe za pronalazak sebe. Nema veze što joj je neko sa 20 objasnio da je vreme za udaju i porodicu. Važno je samo kako je iz tog braka otišla 22 godine kasnije.


 

Noć koja je bila presudna! Haris i Melina imali svađu pred prijateljima









Kakva drskost! 

Odakle joj pravo da se promeni od svoje 20. godine i da poželi da vodi svoj život onako kako DANAS misli da je dobro za nju. Danas kada njena deca dolaze u godine u kojima će studirati i otkrivati sebe, svoja interesovanja, svet. U one godine u kojima je njihova majka dobila njih. Kako se drznula samo da tada ode i potraži SEBE.

Ovo društvo nema trunku poštovanja prema ženskom biću i onda nam je nejasno odakle toliko femicida."
- završila je Ana Mihajlovski na temu koja i sada puni novinske stupce pikanterijama iz braka Harisa Džinovića I Meline ali i situacija koje se dešavaju nakon razvoda.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>