Region

Svet

Haris Džinović pored Meline imao još jednu ženu?

Nakon vesti da popularni pevač i modna kreatorka razvode, javnost je ostala šokirana situacijom koja je sada eksalirala. 

Haris Džinović pored Meline imao još jednu ženu? Foto: Printsreen Youtube/K1 TV



Haris Džinović je zvanično okončao svoj dugogodišnji brak sa suprugom i modnom kreatorkom Melinom i počeo otvoreno da iznosi detalje iz njihovog odnosa.

Mišljenja javnosti su podijeljena. Dok neki osuđuju Harisovo javno blaćenje bivše supruge, s kojom ima dvoje dece, drugi smatraju da je to prirodna reakcija na saznanje o njenim prevarama. Podsetimo, nedavno je Melina upala u porodični dom na Senjaku, a Haris je ranije otkrio u intervjuu detalje o njenom ponašanju još na početku njihove veze.


Foto: Screensht YouTube/K1

"Kad je Melina došla prvi put kod mene dok smo se zabavljali, žena je bila u šoku jer nije mogla da veruje da živim sam", izjavio je pevač i dodao:

 "Sve je bilo sređeno i pod konac u stanu, sve je na krevetima bilo zategnuto do tančina, pa je mislila da je lažem i da sa mnom živi neka žena koju krijem. Mislila je da nema šanse da ja to sve sređujem i peglam. Posle joj je bilo jasnije ko sam. Tad je počela da tumba po stvarima u stanu ne bi li našla neku žensku stvar, nešto što će da ukaže na to da pored nje postoji još neka žena u mom životu, ali nije našla nijedan trag! Kasnije je videla koliko je sati i shvatila je da sam stvarno takav", rekao je tada Haris.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com/Blic

Povezane vesti:


>