Region

Svet

X Factor Adria: Lorin specijalna gošća u sledećoj emisiji!

Sledeći "lajv" šoua X Factor Adria biće ekskluzivan jer će ugostiti pravu internacionalnu zvezdu. Švedska pevačica i evrovizijska pobednica Lorin u Beograd stiže u ponedeljak, kako bi u utorak podršku pružila finalistima najgledanijeg muzičkog takmičenja.

X Factor Adria: Lorin specijalna gošća u sledećoj emisiji!



Pobednica Eurosonga 2012, švedska pevačica Lorin, biće specijalni gost sledeće "lajv" emisije regionalno najpopularnijeg šoua X Factor Adria. Ona sa svojim timom u Beograd stiže u ponedeljak, a već u utorak je čekaju probe za nastup u revijalnom delu muzičkog takmičenja.

X Factor Adria: Maid Hećimović - Kad god vidim Lepu Brenu, setim se svoje pokojne majke (Foto)
Kako navodi izvor blizak produkciji, Lorin je veoma uzbuđena što dolazi u Srbiju, ali nažalost ne namerava dugo da se zadrži zbog brojnih obaveza. Ona je u srpskoj javnosti ostala upamćena i po tome što je onomad na Eurosongu porazila našeg predstavnika Željka Joksimovića, koji je uz nju sve vreme važio za favorita. Iako je ona tad izrazila skromno zapažanje da je predstavnik Srbije jedini koji bi mogao da je pobedi na najprestižnijem evropskom takmičenju, on je usled njene ubedljive pobede ipak ostao na trećem mestu jer su ga nadmašile i Babuške iz Rusije.

X Factor Adria: Doktori nemaju lek za aritmiju, u lajvu opet izazvali vrisku i ovacije! (Foto+Video)
Zanimljivo je što će se i sada ona i Željko naći na istom mestu - s tim što će ona biti na sceni i pevati, a on će sedeti u stolici namenjenoj članovima žirija. Još uvek nije poznato s kojom će numerom ova popularna muzička zvezda nastupiti u X Factoru Adria, ali smo sigurni da će gledaoci u svakom slučaju uživati.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>