Region

Svet

X Factor Adria: Doktori nemaju lek za aritmiju, u lajvu opet izazvali vrisku i ovacije! (Foto+Video)

Bend "Doktori", finalisti šoua X Factor Adria, već su osvojili brojna ženska srca, te važe za možda i miljenike ženske publike. Sinoćni nastup sasvim očekivano nije prošao bez vriske devojčica u publici, ali sjajnom izvedbom zaslužili su i sve pohvale sudija.

X Factor Adria: Doktori nemaju lek za aritmiju, u lajvu opet izazvali vrisku i ovacije! (Foto+Video)



X Factor Adria: Doktori, Tamara Milanović, Lukijan Ivanović i Daniel Kajmakoski za kraj! Glasanje počinje! (Foto)
Petočlani bend "Doktori", štićenici Kristine Kovač, svojim vanserijskim vokalima i sjajnom energijom ponovo su oduševili publiku. U sinoćnjem "lajvu" talentovani momci nastupili su uz pesmu Farela Vilijamsa "Happy", a uigranom koreografijom podigli atmosferu i razgalili publiku koja ih je sve vreme pratila ovacijama i gromoglasnim aplauzom.

Nije samo publika bila oduševljena "Doktorima", već i žiri koji nije štedeo reči hvale. "Da niste doktori, nazvala bih vas - majstori!  Kristina, ovo je bio jedan od najboljih nastupa u X faktoru. Svaka vam čast", rekla je Emina, a ni Željko i Kiki nisu štedeli reči hvale.


Foto: Facebook

Petorica momaka važe i za možda najpoželjnije takmičare, te njihove obožavateljke ne propuštaju priliku da ih na društvenim mrežama obasipaju izlivima ljubavi ili, pak, čekaju u redu za fotografisanje sa njima. Opšte je mišljenje da je upravo ovakav bend falio na domaćoj muzičkoj sceni, te se publika nada da će "Doktori" u ovom sastavu opstati i nakon završetka šoua X Factor Adria.

X Factor Adria: Armin Malikić i Vanja Mišić novi ljubavni par?!
Inače, "Doktori" su, imenom i prezimenom, sledeći vanserijski talentovani mladići: 22-godišnji Armin Malikić iz Banovića, koji se smatra i predvodnikom grupe, zatim 24-godišnji Predrag Antić iz Beograda, 23-godišnji Uroš Turkulov iz Novog Sada, 18-godišnji Marko Balabanović iz Majdanpeka i 18-godišnji Nikola Stanojević iz Negotina.

Uživajte u njihovom izuzetnom sinoćnom nastupu:



Autor: T.I.
Foto: X Factor Adria/Luka Pilipović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>