Region

Svet

Aleksandra Prijović i Slavica Ćukteraš ukrstile glasove! (VIDEO)

Aleksandra Prijović, održala je sinoć koncert u Varaždinu, gde je još jednom pokazala zbog čega je mnogi smatraju najboljom pevačicom u regionu.

Aleksandra Prijović i Slavica Ćukteraš ukrstile glasove! (VIDEO) Foto: TikTok printscreen/nastupi poznatih



Popularna pevačica, ne prestaje da oduševljava svojim uspesima, a u regionu ne postoji Arena koju nije napunila do poslednjeg mesta. Koncerte održava i nekoliko dana zaredom, a poslednji u nizu, dogodio se sinoć u Varaždinu, gde je publiku bukvalno bacila u trans.  Ovoga puta, Aleksandra je odlučila da ugosti koleginicu Slavicu Ćukteraš. 

Dve izvanredne pevačice ukrstile su svoje glasove i zapevale jedan od najvećih hitova Slavice Ćukteraš "Zvaćeš je mojim imenom", a u publika je zajedno sa njih dve, uglas pevala.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u snimku: 


@nastupi_poznatih00 Zvaces je mojim imenom 😘 #aleksandraprijovic #aleksandraprijovic🎶 #varazdin #podgorica #crnagora #prijovicka #vino #neverna #rijeka #rijekacity #nastupi_poznatih00 #zenica #bih #koncert #koncerty #liveforthechallenge #live #uzivoteka #uzivo #balkantiktok #tiktok #slavicacukteras #slavica ♬ original sound - nastupi_poznatih


Slične vesti: ​Dragana Mirković i Snežana Babić dobile su najviša nacionalna priznanja! (VIDEO)

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>